Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Za Ci nie dam głowy, ale 330d/cd w de na portalach, taką wartą grzechu to rzadko 9, cześciej 10 w górę - jak się w ogóle jakaś ciemna, ori mPet i manual trafi.
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba mieć cos z deklem zeby oglądać m3 za 40-50 tys zł

Czytaj ze zrozumieniem :cool2:

I powiedz jak to jest, że skoro 330i kosztuje 50 tys to jak to robisz, ze masz na sprzedaż trzy takie samochody w cenie 26tys?? Nie będę wrzucał linków bo znów będzie sprawa o "bezprawne pokazanie ogłoszenia" :mrgreen:

To sa przed lifty i bez M pakietu i zawsze tyle u mnie kosztują niestety taniej nie umie załatwić bezwypadkowych 330ci

Przedlift miałem i kupil forumowicz auto sprawdzane u Krystiana i pierwszy raz widzieli tak zadbany egzemplarz w e46 po lifcie .

Bede miał polifta e46 330ci INDYWIDUAL M pakiet z przebiegiem oryginalnym około 50 km tak 50 tys km auto rejestrowane tylko wclipcu i sierpniu jezdzilo tylko na wczasy do Włoch :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

A co tu pisać? Jedz i kupuj za ta kase nie marudz ze cos było malowane czy powypadkowe cena jest bardzo okazyjna .

Niewiedzę czy ma naklejki na xenon ????

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ale ma przedlifty bez mPaka i nie w topowym czarnym kolorze

Ale nie oszukujmy sie nawet kolor i lift nie podwoii tej kwoty.

Kto kogo ma oszukiwać auto jest tyle warte ile ktos jest w stanie za nie zapłacić aE46 330ci po lifcie to jest rarytas na Europę i musi kosztowac żaden biedak go nievkupic bo za niego dostanie nowa Skodę czy kia :duh:

Po drugie 330ci zarzniete przez obcokrajowca zawsze bedzie tańsze .

Sam kiedyś chciałem m3 e46 tylko jak zagłębiem sie w temat to od 16 tys euro w dół były same trupy ktore tylko na zdjęciach były extra a auto ktore widziałem w salonie i było moim marżeniem kosztowało 26 tys euro :mad2:

Dlatego dałem sobie spokój z e46 m3 zreszta kolega z serwisu w Niemczech odradziło mi kupowanie m3 w komisie lub od prywatnexj osoby twoerdzac ze jezeli nie mam drugiej takie kwoty na naprawy to mam dać sobie spokój :?

330ci polift czy przedlift i m3 beda w cenie jeszcze długo co innego zwykle e46 320 nie wspomnę o 4 cylindrowcach .

Ciekawe czym chcielibyście sie pokazać na złocie 330ci polift bezwypadkiem czy 318 ?

Opublikowano
Ale ma przedlifty bez mPaka i nie w topowym czarnym kolorze

Ale nie oszukujmy sie nawet kolor i lift nie podwoii tej kwoty.

Kto kogo ma oszukiwać auto jest tyle warte ile ktos jest w stanie za nie zapłacić aE46 330ci po lifcie to jest rarytas na Europę i musi kosztowac żaden biedak go nievkupic bo za niego dostanie nowa Skodę czy kia :duh:

tylko temu biedakowi skoda czi kia nie zgnije jak temu bogatemu 10 letnia e46 :mrgreen: nie bierzesz pod uwagę faktu ze nie każdemu się bmw podoba i nie każdy bmw chce mieć i przestań w końcu obrażać naród PL od biedaków bo aż nie miło się to czyta...
Opublikowano

PPGP czy jak tam twój nick :mrgreen: nikogo nie obrażam pisze tylko ze przeciętny polak nawet jak ma kase to woli okazje a potem lamet na forum jakie to bmw jest złe ,sam byłem świadkiem w bawaria MOTORS Katowice jak starszy pan wrzeszczał ze bmw e60 jest do duupy bo padła mu skrzynia automatyczna przy prżebiegu 240 tys i jak miał mercedesa to to było super auto bo nic mu nie padło kiedy juz szlag trafił serwisantami to obrócił mu monitor i powiedział ze jego auto rok temu w Monachium miało prawie 600 tkm :duh: i ze niech juz skończy wrzeszczec bo nie ma o co Kupil okazje to ma :cool2:

Ja wole 14 letnie zadbane bmw 231KM NIZ NOWE PUNTO SKODĘ CZY KIA .

Ale to jest moje zdanie i niech kazdy jezdzi czym chce .

Dodam jeszcze ze większość ludzi nawet nie wie co to dobry serwisowany sprzęt ze stajni BMW to radość z jazdy a nie czytanie po forach co gdzie tanio kupic bo znowu padło.

Opublikowano

A kysz kia, skoda, fiat i inne ...

Jak wyśmiałem kiedyś roczną avensis - cyt. stwierdziłem że gó.wno, plastik itd i że wole moje - wtedy 8 letnie stare bmw to patrzyli na mnie jak na idiotę.

Reasumując - Polak woli nowe, nowsze, świeższe - kupuje rocznik - nie markę, wykończenie, wyposażenie, osiągi - widać po 110 konnych niegdyś a6, e60 520 ... w mPakiecie o zgrozo itd - jeśli już jakiś nowobogacki burżuj sobie szukał od handlarzy to wybierał biedaka na welurze i najsłabszym silniku - byleby a6/5er było.