Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze all!

Mam kilka problemow ze swoja Beatką...

Pierwsze primo:

Powiedzcie jak zmknąć krążenie płynu w nagrzewnicy. Sa ponoc jakies zaworki na to tylko jak se je odłącza... mam uszkodzony panelik sterowania orzewaniem ale obawiam sie ze to i tak nie to... trzaby wiec zamknac nagrzewnice na sztywno przynajmniej na troche poki nie zrobie bo goraco daje po facyjacie ze hej...

Drugie primo:

Które przekazniki odpowiadaja za opuszczanie szyb po prawej i lewej stronie. dziala mi tylko z prawej strony. po mojej to nawet spod siedzenia tylnego sie nie wydobywa cykniecie przekaznika tylko zebym jeszcze teraz wiedzial ktory to i czy to to...

No to poki co tyle... Z gory dzieki za pomoc. :-)

pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Cześć!

Jeśli chodzi o elektrozawór nagrzewnicy to poszukaj info z dnia 25.04.06. Pisaliśmy o tym trochę.

jaroy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nooo, żeby zamknąć elektrozawory, to musisz je zasilić, a nie odciąć. Powinieneś podać na nie pełne 12V z miejsca, gdzie włacza się ono po załączeniu zapłonu (z przekaźnika pompy paliwa). A nie będzie Ci prościej przytkać/zacisnąć rury do nagrzenicy?

Odnośnie szyb, to muszę poszperać :)

Kai