Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wyjadaczy NCS Expert , moj problem polega na tym ze kodowalem lampy LCI tylne i lusterka z pilota , podczas kiedy po tym kodowaniu wysypalo mi sie otwieranie szyby na 5mm przy otwieraniu drzwi :( plus kierunki na autostrade miga 1x a nie 3x .

Czy ktos posiada moze wsad FSW_PSW do E92 lub wie jaka to formulka do tych ustawien ? nie moge znalesc nic na ten temat i wyszukac w sterowniku odpowiadajacego za te funkcje.

Byl bym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Witam , z kierunkami juz doszlem , w idrive jest ustawienie gdzie wybieramy 1x lub 3x.

Hmm ale nie wiem jak to mozna zrobic jak nie mam orginalnego juz wsadu FSW_PSW :mad2: a ogarniety za bardzo nie jestem w expercie , i czy ci chodzi ze moge zrobic ustawienia fabryczne z powrotem ??????. Czy chodzi o zapisanie pustego pliku FSW_PSW ?.

I czy ta regulacja a raczej otwieranie szyby na 5mm przy otwieraniu drzwi znajduje sie w sterowniku FRM ? :oops:

Opublikowano
Litany dzieki za podsuniecie pomyslu , zas czegos nowego sie czlowiek nauczy :oops: . Sprawe rozwiazalem po przez konfiguracje FSW_PSW z orginalnego pliku i pare ustawien sie zmienilo gdzie to byly wartosci nie opisane ( liczbowe ). Temat zamkniety... Thx Litany. :cool2: