Skocz do zawartości

lampa przednia angielska - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem, otóż potrzebuję przednią prawą lampę do e46 (compact) a 90% ogłoszeń na allegro to rozbiórka z anglików. Czy idzie w jakiś sposób przerobić ją na wersję Europejską?

Chętnie kupiłbym od kogoś z forum całą (z nie pourywanymi uchwytami) lampę, jeśli ma ktoś na zbyciu :D nie ukrywam że potrzebuję autko "na gwałt"... :(

"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano

Ogólnie ciężko do dobrą lampę w przyzwoitej cenie. Sam szukam, ba! nawet nabyłem dwie - w ogłoszeniu napisane, że europejska a okazały się angielskie ( mam 3 lewe lampy angliki jak ktoś chce :lol: )

Zwykłej lampy nie przerobisz na ruch prawostronny. Podobno ksenony można, ale ja ich nie mam więc nie zgłębiałem tematu.

Opublikowano
To dlaczego nie odesłałeś z powrotem skoro towar był niezgodny z opisem?
http://img215.imageshack.us/img215/8469/forrp.jpg
Opublikowano
Ponieważ lampa była za 49zł ( połamane zaczepy itp ). Za wysyłkę do mnie zapłaciłem 25zł za odesłanie z 30zł czyli 55zł przesyłki, a odzyskam te 49zł więc olałem sprawę ( gość oczywiście się tłumaczył i przepraszał). Może kiedyś się przyda jakaś wewnętrzna część z lampy. Nigdy nie wiadomo :wink:
Opublikowano
za wysyłkę też ci powinien zwrócić, wracając do tematu, może poszukaj jakiś rozbitków na części.