Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym posiadaczem bmw e90. I twierdze ze jest to porzadny samochod to juz 5 z kolei bawaria.ale w tej uwazam ze juz naprawde wsadzili bardzo duzo elektroniki.

Mam pytanie a mianowicie wlaczam klimatronik i daje na 16 stopni nie wlaczajac klimy i wieje powietrzem mniej wiecej jakbym mial na 32 stopnie.

W e39 bralo powietrze z pola i bylo chlodne wiadomo jak jest bardzo goraco to cieple ale nie jak jest 18stopni na poli i wieje goracym.

Na kolku jest niebieskie. Dodam ze na klimie jest wporzadku . Denerwuje mnie to bo nie zawsze jade na klimie

Co to moze byc czy to jakies odpowietrzenie czy cos innego ?

Opublikowano
no jak klima nie jest wlaczona to masz nawiew, nawiew masz z zewnatrz czyli jezeli jest jak teraz 32 to masz 32, w zimie bedzie zimno chyba ze dasz na czerwone pole to wtedy bedzie ci bral z pod silnika i bedzie cieplejsze ale w druga strona to tylko klima.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

hehe bez klimy przy takich temp jak są na dworze to nic dziwnego, że ci ciepłem wieje xD, droga się nagrzewa, auto się nagrzewa od słońca itp itd, na to co chcesz jadąc bez klimy, to możesz próbować pod wieczór jak temp spadnie, słońce zachodzi i golnie jest chłodniej, ale tak czy siak jak ustawisz 16 nie licz na 16 ;), po to masz klimę...

pzdr. Łukasz