Skocz do zawartości

Napinacz , czy mata zajętości? Pomocy....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam następujący problem:Błąd poduszek - Zbyt wysoka rezystancja napinacza pasa kierowcy . Błąd nieciągły. Czy problemem jest napinacz pasa (wtyczka) czy mata zajętości? Dla ścisłości dodam że moje e46 było kiedyś anglikiem i zapewne chodzi obecnie o stronę pasażera gdyż napinacz(wtyczkę)po stronie lewej już wymieniłem i błąd poduszek nadal świeci. Może ktoś potrafi pomóc - napinacz czy mata? :cry:
Opublikowano
No to skoro podejrzewasz, ze to ten napiancz u obecnego pasazera padl, to czemu go po prostu nie wymienisz?

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Właśnie dzisiaj go zamawiam, tylko boję sie kolejnego wyrzucenia pieniędzy w błoto . Mam nadzieję że to będzie to. Skoro ja za kierownicą siedze na macie zajętości to pasażer nawet jak siedzi na miejscu jest niewykryty? W takiej sytuacji w razie "W" nie otrzyma poduszki powietrznej :(
Opublikowano
Właśnie dzisiaj go zamawiam, tylko boję sie kolejnego wyrzucenia pieniędzy w błoto . Mam nadzieję że to będzie to. Skoro ja za kierownicą siedze na macie zajętości to pasażer nawet jak siedzi na miejscu jest niewykryty? W takiej sytuacji w razie "W" nie otrzyma poduszki powietrznej :(

To jest właśnie urok posiadania anglika, po przeróbce nazwijmy to, średnio profesjonalnej. Ale z drugiej strony już taki masz, więc niestety, ale w tym przypadku masz tylo możliwość diagnostyki poprzez wymianę podejrzanych elementów - diagnostyka kompem daje tylko zakres poszukiwań.

Ale głowa do góry - napinacz zawsze można pchnąć dalej na aledrogo, zresztą ile kosztuje? 100? Kup coś za 100 do BMW... ;)

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.