Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wprawdze ciągle marzę o E36 coupe, ale podoba mi sie tez E34. Znalazlem na allegro takie cos http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99849507 Cena dosc atrakcyjna, ale podpada mi to, ze gosc tyle kasy wlozyl (sekwencja 4800zł, alusy 4000zł), a za tyle tylko sprzedaje....

Mam pytanie, zna ktos te auto?

Pozdrawiam i dzięki!

nie ma starych BMW, są tylko zaniedbane...
Opublikowano

Zobaczcie jak wygląda ta sekwencja hehe.

Oglądałem tuto na allegro i muszę powiedzieć że jest naprawde ładne. Wydaje mi się że przebieg trochę śmiesznie mały.

Opublikowano
z tymi felgami cos nie gra albo koles sprzedajacy przeplacil 3 krotnie... ale reszta wyglada naprawde dobrze - sam jestem posiadaczem prawie identycznego autka i jestem OGROMNIE z niego zadowolony:) moj nie ma takich bajeranckich felg, szyberdachu. gazu i poduchy ale kosztowal mnie duzo mniej...
Opublikowano

pewnie gościu sprowadził ją na tych felgach, ale chce zrobić wrażenie jak to o samochód dba...

a co do sekwencji..

no cóż nie wygląda najlepiej, choć i tak dużo lepiej niż moja - u siebie nawet nie mogę zalożyć tej środkowej pokrywy :mad2: , taką kupiłem...

ale działa ok, nie mogę narzekać... aże estetą nie jestem :mrgreen: to i mi jakoś nie przeszkadza - jak zresztą i wgnioty po gradzie :mrgreen:

ważne że jeździ super - w lecie, w zimie, w deszczu i upale.... i nie zawiodła mnie ani raz

co do felg... to może też być AC sznycel look... na zdjęciui nie widać czy ma napis... wtedy nawet mógł je kupić, z tym że wówczas nie za taką cenę

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
pewnie gościu sprowadził ją na tych felgach, ale chce zrobić wrażenie jak to o samochód dba...co do felg... to może też być AC sznycel look... na zdjęciui nie widać czy ma napis... wtedy nawet mógł je kupić, z tym że wówczas nie za taką cenę

Tez mi sie tak wydaje...

Pisac mozna duzo....

Klawiatura "wszystko przyjmie"...

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png