Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów:) Jestem tutaj nowy. Szukam pomocy w zakupie mojego pierwszego BMW.

Znalazłem interesujące mnie auto, jednak mam trochę wątpliwości. Oferta niby prywatna, ale po numerze tel znajduje inne ogłoszenia z autami;/ Stąd moje wątpliwości. Czy ktoś z Was wie może coś o aucie z linka poniżej? Co o nim sądzicie?

Ewentualnie może ktoś z was może kogoś polecić "mobilnego" do sprawdzenia auta na miejscu?

http://otomoto.pl/bmw-330-231km-czarna-sekwencja-serwis-sliczna-C33814173.html

Z góry dziękuję za pomoc:)

Edytowane przez Marvelius Ambero
Opublikowano
Numer VIN, to raz. Uzupełnij. Dwa - Garwolin... Odważny jesteś...

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

A, że od handlarzyny to wiem:) Myślałem, że jakąś wyjątkowo złą reputację ma ta okolica.

Ciekawi mnie też, czy faktycznie tym autem jeździł osobiście. Bo w innych aukcjach nie znalazłem takiej informacji.

Znacie może kogoś kto mógłbym (za PLN oczywiście) ze mną podjechać i sprawdzić to auto? Tylko, żeby był obcykany w BMW i miał sprzęt do sprawdzenia kompa.

Opublikowano

Cena bardzo dobra i jeszcze z gazem ale po ci ktos zakłada gaz na 5 miesięcy? Silnik juz nie wydała?

Takie auto dobre kosztuje bez gazu wiecej i rejestracji ,po co pisze ze prywatny jak handluje autami ?

Jezeli to auto naprawdę jest bezwypadkowe i ma tyle przebiegu ile podaje to nawet bym sie nie zastanawiał

Dzisiaj sprzedałem 330cij i przyjechali ludzie ktorzy objechaliśmy cała Polskę i nic nie kupili ciekawe czy ja oglądali byli w wawie i Łodzi z tego co wiem ale garwolin? Jutro zadzwonie do nich zapytam i tu napisze.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.