Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Parę dni temu zakupiłem e46 coupe, produkcja koniec 2003, na razie u mechanika na wymianie płynów i głupot w zawszeniu dlatego nie ma jeszcze zdjęć. Mam pytanie odnośnie odtwarzania mp3. Posiadam zmieniarkę lecz niestety nie mam wkładu i nie wiem czy odtwarza mp3 a nie chce kupować żeby później się marnowała (jest jakaś możliwość sprawdzenia??), z tego co wiem z HK nie zgra się xcarlink co mnie bardzo martwi. Jest jakaś opcja aby słuchać mp3 ?? Dodam jeszcze ze mam navi 16:9. Szukałem ale niestety nie mogę znaleźć informacji.

Opublikowano

Zmieniarka raczej nie odtwarza mp3 - a przynajmniej nie trafiłem dotąd na taką informację, aby któraś ze zmieniarek to robiła.

Ja mam AUX w HK z dużą navi, więc ty pewnie też masz albo pewnie można aktywować. W monitor z tyłu wpina się kabelek, pod który podłączasz źródła zewnętrzne.

Bardziej szczegółowe informacje znajdziesz na forum.

Opublikowano

Mhm dzieki poszukam jakis informacji, z tylu jest pewnie miejsce do wpiecia aux i trzeba jakis kabelek kupic ??

EDIT:

Rozmawiałem ze sprzedawcą i mówił że nie spotkał się z sytuacja aby nie współpracowała ona w przypadku nagłośnienia Harman Kardon, czy ktoś jest w stanie również to potwierdzić ??