Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, mam BMW e46 touring 320d, parę dni temu babka uderzyła mnie w tył auta. Zadzwoniłem do PZU przyjechał rzeczoznawca i wycenił szkody na 1700 zł. Na oryginalnie malowanym zderzaku mam małe wgniecenie, jeden czujnik parkowania nie działa a drugi jest lekko uszkodzony. Czy 1700 zł to sprawiedliwa wycena. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Edytowane przez Czerniej
Opublikowano

W ogóle to dzień dobry.

Po drugie nazwij poprawnie temat.

Po trzecie ja nie jestem wróżka i nie mam szklanej kuli, nie wiem jak inni forumowicze.

Zakładam, że ty masz i myślisz, że wszyscy mają.

Nie żeby była różnica pomiędzy e46 z końca a początku produkcji ... raptem parę lat.

Stan samochodu przecież znamy też, przebieg i jego wcześniejszą wypadkowość.

Żart się ciebie trzyma - nie ma co :cool2:

Opublikowano
Po pierwsze przywitałem się, po drugie temat ma być zwięzły i konkretny, po trzecie nie proszę Cię żebyś był wróżką, proszę o subiektywną opinię i po czwarte czy tak trudno napisać " podaj szczegółowe dane auta" ?? Rok 2001, około 182000 przebiegu, oryginalny lakier, zderzaki oryginalne, bezwypadkowy, stan bardzo dobry jak na ten rok.
Opublikowano

w ogóle nie bierz kasy tylko oddaj do aso i nich ci na oryginałach naprawią. Nie wiem na co te 1700 ma starczyć. U mnie jak facet się przytulił do tylnego zderzaka który wyskoczył tylko z zaczepów Ubezpieczyciel chciał dać jakieś śmieszne pieniądze. Oddałem do warsztatu kłócili się żeby na zamiennikach robić. Okazało się że do kombi robią tylko oryginał i w sumie koszt był koło 6 tyś :D. Najlepiej oddaj do warsztatu i niech oni się z tym szarpią chyba że sam mechanikiem jesteś

ale KOLEGA WCZEŚNIEJ MIAŁ RACJE POPRAW TYTUŁ BO CI ZARAZ TEMAT ADMIN ZAMKNIE

BUNIA :)
Opublikowano
Mi za ocierke wycenili 1600, pdc sprawne. Nic nie robiłem, bo ryska symboliczna a kasa poszła na dwumase. Jak bardzo sie upre to pomaluje element za 400zl i bedzie ok. Narazie nic nie robię bo prawie nie widać.