Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!!

Czy ktoś może podać mi numer seryjny albo identyfikator check control module do e36?

albo jeszcze inaczej czy nr.61.35-1 387 620 to jest właśnie check control?

pozdrowionka!

Edytowane przez a_rekin
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zanim zerkniesz na www.realoem.com, to zerknij jeszcze raz na wspomniany moduł, bo oprócz numeru są na nich napisy (jeszcze nieopisanego modułu CC lub LCM nie widziałem).
Kai
Opublikowano
Zanim zerkniesz na www.realoem.com, to zerknij jeszcze raz na wspomniany moduł, bo oprócz numeru są na nich napisy (jeszcze nieopisanego modułu CC lub LCM nie widziałem).

jest napisane CM ,firma Hella napisane:nicht werfen ,nr:5kg 006 367-01, a z tyłu są dwa gniazda na 15 pinów,jeden czrany a adrugi biały

Opublikowano

Na OEM jest mały problem ponieważ pierwsze co zrobiłem to właśnie sprawdziłem tam, natomiast mechanik powiedział mi że owszem moduł jest na liście ale posiada stare oznaczenia które podobno zostały zmienione a te które mam teraz to są zamienne numery, tak więc na OEM są stare(albo nowe-w każdym razie inne) oznaczenia tego modułu.Przypominam że chodzi o mały modulik mieszczący się pod kierownicą w lewym górnym rogu a który to jest odpowiedzialny (i pewnie nie tylko....) za check control wyświetlany na Board Computerze.

Czarne pudełeczko z dwoma gniazdami na 15 pin a na odwrocie z napisami : CM,, nicht werfen nr 61.35-1 387 620 i 5kg006 367-01 produkcji Hella

• Członkowie klubu
Opublikowano
Edytuj post - zaznacz w temacie jakiego modelu dotyczy Twoje pytanie.

Krzysiek.

chodzi o e36 1.6m40 93r.

Kliknij ikonę zmień w prawym górnym rogu tuż pod tematem - tam masz do wyboru model - po lewej stronie obok tematu.

Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano
Edytuj post - zaznacz w temacie jakiego modelu dotyczy Twoje pytanie.

Krzysiek.

chodzi o e36 1.6m40 93r.

Kliknij ikonę zmień w prawym górnym rogu tuż pod tematem - tam masz do wyboru model - po lewej stronie obok tematu.

Krzysiek.

Ok!Zrobiłem

Dzięki