Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest możliwe:P

Autka nie znam ale jedyne, co mogę podpowiedzieć to sprzedawcą jest Kamil z forum 5er, często ma właśnie e39 na handel (ostatnio piękne 2x 525i imolarot w m-pakiecie - poszły jak świeże bułeczki).

Jak masz blisko to podjechać i obejrzeć, bo to raczej zaufana osoba.

Opublikowano
Gdyby auto stało przez te 18 lat w garażu przykryte kożuchem, jego stan wizualny byłby gorszy niż na prezentowanych zdjęciach. Gdyby była przez ten czas normalnie użytkowana, bez żadnej ingerencji w powłokę lakierniczą, stan z wyglądu byłby pewnie tragiczny. Jechać oglądać, ale pewnie na jawie nie wygląda tak jak na zdjęciach :mrgreen:
Opublikowano

Kamil się udziela na forum 5er ; kilka aut wystawił, generalnie raczej szybko schodziły; o reklamacjach jakoś nie słyszałem :)

zadzwoń , pogadaj

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolor deski :?

Może daski :lol:

Opublikowano
Nie rozumiem żartu ale chodziło mi ze brzydki kolor deski rozdzielczej i ogólnie kolorystyka niebieska jest okropna ale jeśli zainteresowane mu nie przeszkadza to spoko. Tak tylko zwracam uwagę bo kiedyś jechałem oglądać e39 w tym kolorze wnętrza wcześniej nigdy w takiej nie siedząc ze jak dojechałem to mimo dobrego stanu auta nie wziąłem. Zbytnio by mnie to potem raziło
Opublikowano
Kolorystyka mi nie przeszkadza, jest "nietypowa". Kiedyś jeździłem Mercedesem W124 z zieloną tapicerką. Wszystko było zielone, decha, boczki, fotele. To było dopiero odjechane :norty: