Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W schowku mam złącze AUX i USB, w menu radia mam do wyboru AUX a nie mam USB, jak zrobić,żeby było aktywne? Czy w ogóle da się zrobić i kolejne pytanie mam zakładkę komunikacja na wyświetlaczu jednak nie ma tam możliwości połączenia z telefonem. Jak można sprawdzić czy mam bluetooth? mam Navi Prof
Opublikowano
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to po podłączeniu USB w odpowiednim formacie w drugim poziome menu pod AUX powinna pojawić Ci się nazwa Twojego USB. Generalnie opcja AUX w menu auta obsługuje zarówno kabelek AUX jak i USB.
Opublikowano

Zawartość pendrive'a ze schowka można tylko zgrać na dysk, natomiast odtwarzać muzykę można z tego z podłokietnika.

A jak sprawdzić czy masz bluetooth? Klikasz telefon i albo możesz odnaleźć/zacząć szukać inne urządzenia bluetooth albo nie.

Opublikowano
To musisz próbować z innym pendrivem. Wiem, że niektórych z USB 3.0 nie czyta.
Opublikowano

Dzięki kolego za podpowiedzi, pokombinuje coś, w każdym razie to nie kwestia aktywacji programowej?

Muszę jeszcze wyszukać czy dużo roboty z dołożeniem telefonu

• 3 tygodnie później...