Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile to pali

Cykl mieszany autostrada miasto w manulau 9l

czy nie brakuje w nim mocy

To zależy czego się oczekuje, Messerschmitt to to nie jest. 11 sek do 100km/h mówi samo za siebie ale jeździ się przyjemnie.

ogolnie czy warto bo czytalem rozne zeczy na jego temat, a mam okazje kupic e34 z niezlym wypasem wlasnie z tym silniczkiem.

Zależy za jaką kasę i czego się oczekuje - ścigacza czy wygodnego, w miarę oszczędnego samochodu.

Pozdrawiam

- Sim One -

Opublikowano
Na temat silnika TDS było na forum już bardzo dużo więc napewno znajdziesz wiele ciekawych informacji a ja ci powiem że nie jest żle tym jeżdzić ! Pali mi w automacie 12l. podczas jazdy w mieście ale jest ok !
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

Zależy za jaką kasę i czego się oczekuje - ścigacza czy wygodnego, w miarę oszczędnego samochodu.

Scigacza nie oczekuje, choc nie ukrywam ze w miare dynamiczny musi byc oraz zarazem w miare oszczedny.Mam okazje kupic ze skora klima itp za 9500zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=96633625

Opublikowano
Owa aukcja pojawiła się ponownie.I ja się nią interesowałem choć nie oglądałem auta.Wiem że miał go ktoś oglądać,w zwiazku z czym sprzedający odwołał pozostałych zainteresowanych,no i sie nie stawił.Po czym zmuszony był wystawić ponownie.Czy to prawda nie wiem.Może ktoś oglądał i mu się nie spodobał?Zobacz, może się tobie spodoba.Zainwestuj pare złotych w sprawdzenie. :wink:A osiągi, to ma niezłe jak na swoją mase,a pali tyle ile potrzebuje.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano
Owa aukcja pojawiła się ponownie.I ja się nią interesowałem choć nie oglądałem auta.Wiem że miał go ktoś oglądać,w zwiazku z czym sprzedający odwołał pozostałych zainteresowanych,no i sie nie stawił.Po czym zmuszony był wystawić ponownie.Czy to prawda nie wiem.Może ktoś oglądał i mu się nie spodobał?Zobacz, może się tobie spodoba.Zainwestuj pare złotych w sprawdzenie. :wink:A osiągi, to ma niezłe jak na swoją mase,a pali tyle ile potrzebuje.

Tak pojade go sprawdzic we wtorek, z tego co gosc gadal przez telefon to auto jest w stanie idealnym, ale to sie okaze.Dam tu znac co z tego wyniklo

Opublikowano
To samo i mi mówił,dzwoniłem 2 razy bo rozważałem jego zakup.Podobno blacharka nigdy nie ruszana.Sam się przekonasz.Powodzenia.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano

Właśnie 2 dni temu sprzedałam taki model w automacie. Jak wiadomo automat poprawia kulture jazdy ale zabiera troche zrywnosci autu. Co do spalania to mój TDS palił 8-9 l/100km natomiast w mieście nawet do 12 l/100km w zależności od ruchu na drodze.

Bardzo chwaliłam sobie jazdę tym autkiem, ale zmuszona byłam go sprzedać, choć wyposażenie było niesamowite: klima, szyberdach, tempomat, podgrzewane siedzenia welurowe i wiele jeszcze.

Ruszał z miejsca dostojnie i dość pomału, ale jak się rozkręcił w trasie to śmigał jak po przysłowiowych szynach i rewelacyjnie trzymał sie drogi... Tzn trzyma się tylko teraz "pod inną nogą" :D

Najważniejsze, że poszedł w dobre ręce! :clap:

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna