Skocz do zawartości

Interfejs Bmw scanner pasoft 1.4.0 - warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie mam pytanko, poszukuje interfejsu do mojej buni (kasowanie bledow-odczyt, ustawienia swiatel itp) Znalazlem cos takiego http://allegro.pl/bmw-scanner-pasoft-1-4-0-usb-korekta-licznika-prog-i4330165871.html Wiem ze na tym oprogramowaniu (tylko oryginalnym) kasował mi bledy i ustawial swiatla mechanik z bmw na pomorzu. Czy warto kupić coś takiego? czy do podstawowej kontroli-obslugi auta sprawdzi sie to?

Pozdrawiam

Opublikowano
Kupiłem w zeszłym tygodniu, sprawdził się w przypadku przeprogramowania przebiegu i VIN w LCM. Żaden inny dostępny interfejs tego nie robi. Podczas prac widziałem że wyświetla komunikaty o błędach, ale co to za błędy, gdzie i w czym, nie mam pojęcia bo nie miałem czasu tego sprawdzić (błędy mam ponieważ mam klapę gaszącą a komputer spadki ciśnienia spowodowane jej użytkowaniem widzi jako usterkę). Może w tym tygodniu obadam co on tam widzi. Na pewno sama instalacja i użytkowanie są przyjemniejsze niż w przypadki INPY, która trochę staromodna jak dla mnie. Jak się wstrzymasz to będę miał lepsze rozeznanie jak tylko lepiej przetestuje.
Opublikowano
Do sprawdzania błędów ich kasowania i kodowania podstawowych funkcji za takie pieniadze jest bardzo dobre. Inpa nie chce mi sie nigdy bo za duzo kombinowania a tu rach ciach i po bólu... polecam.
Opublikowano

Dzieki panowie. Kupuje to.

[szwojtyla] jak sie w tym rozeznasz to napisz kilka slówek co i jak, bede wdzieczny ;)