Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z otwieraniem tylnej klapy ktora otwiera sie tylko z kluczyka a czasami jak jej zaleci to normalnie sie otworzy,co jest przyczyna tego zjawiska ewentualnie co zmienic albo naprawic zeby bylo dobrze,grzebalem tam ale nic nie zauwarzylem co moglo by byc przyczyna.
Opublikowano

Do sprawdzenia mikrostyk, przewody od listwy do laczenia klapa/wnetrze - moga sie przecierac

Podswietlenie tablicy rej. dziala ?

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Podswietlenie tablicy dziala ale tylko z jednej strony,a ten mikrostyk czy cos to jest pod ta oslona gumowa?a jak go najprosciej sprawdzic?a jak juz pisze o elektryce to czy drzwi otwierane z kluczyka powinny sie otwierac jednoczesnie bo mam tak ze jak nacisne to otwieraja sie od kierowcy a dopiero drugi raz musze przycisnac i otwieraja sie od pasarzera.
Opublikowano

Popraw nazwe tematu bo zaraz wątek zamkną.

Odkręć blende klapy, powoli wyjmij kabel i odłącz kostke. Zdejmij klosze oświetlenia tablicy i zobacz w jakim stanie są blaszki trzymające żarówki. Sprawdź wszystkie kable i łączenia. Wlacznik pewnie jest dobry.

Masz ustawione selektywne otwarcie drzwi. Musisz zakodować np w ncs opcję która. Ci to wyłączy.