Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj postanowiłem ściągnąć mapy z tego linku viewtopic.php?f=91&t=229780 niestety nie wiem czy dobrze zrobiłem, mianowicie ściągnąłem płyte dvd2 business i wypaliłem iso na płycie niestety po włożeniu płyty w napęd w aucie pokazuje mi komunikat Loading data po czym mogę wpisać cel podróży ale nie pokazuje mi się żadna mapa tylko jakaś strzałka i głos mówi po angielsku gdzie mam jechać... chyba nie tak to miało być :( bardzo proszę o pomoc mam jeszcze zmieniarkę w schowku, "działa" bierze płyty ale nie wykrywa jej w Idrive.. mam jeszcze jedno pytanie czy warto zrobić jakiś update w idrive i jak to zrobić? dodam że mam navi buisness..
Opublikowano
niestety tak to będzie działało :) masz starego businessa więc tylko strzałki będą

w takim razie co mam zrobić żeby to działało?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koszt wymiany (używka) na professional z kodowaniem ok. 2 - 2.5tys.zł.

CIC (twardy dysk używka) z kodowaniem ok. 5tys.zł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to jak u mnie w navi przewidziana jest tylko strzałka?

Dokładnie tak.

Nic innego z tym nie zrobisz :cry2:

Opublikowano
to jak u mnie w navi przewidziana jest tylko strzałka?

Dokładnie tak.

Nic innego z tym nie zrobisz :cry2:

też mi "navi" ..

Opublikowano
też mi "navi" ..

navi spoko, bardzo ładnie prowadzi mówi wyraźnie gdzie i jak jechać i pokazuje strzałki ronda rozjazdy itp. Jeździ się z nią bardzo dobrze. Mam automape w telefonie ale wcale jej nie używam ta w samochodzie sprawdza się bardzo dobrze.