Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak się wyjazd na oględziny auta traktuje jako ostateczność - to faktycznie zdrowe podejście do zakupu :cool2:

chodziło mi bardziej o taką ostateczność ze jezeli nikt się tutaj nie znajdzie to wtedy oczywiscie pojade

Opublikowano

auto sprawdzone ale nie przeze mnie , na szczęscie znalazł się kolega z forum który miał czas i podjechał obejrzeć

tak więc przechodząc do senda sprawy BMW jest w słabym stanie jeżeli chodzi o karoserie tylko tak ładnie wygląda na zdjeciach.. ze wstępnych oględzin kolega wywnioskował ze musiała mieć jakies przygody z kazdej strony , na dachu ponoc jakies wgniecenia od uderzenia pięścią także odpuszczam ..

jeżeli ktos by się natknął całkiem przypadkiem na ładną 330d w coupe to dajcie znać :wink: a ja szukam dalej , dzięki wszystkim za opinie i wskazówki :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W tej kasie pomysl o sedanie bo 90% coupe bedzie taka sama albo gorsza.
Opublikowano
takna dachu ponoc jakies wgniecenia od uderzenia pięścią także odpuszczam ..

pięścią? raczej od mocnego dzwona w przód, dach się wtedy zapada w okolicach środkowego słupka w wyniku naprężeń (sił) przy oderzeniu ;)

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

Dołóż 10 tys a nie będziesz narzekał ale sprawdzić zawsze trzeba co cwaniaki zawyżają ceny myśląc ze nie sprawdzisz bo drogie :cool2:

Coupe po lifcie musi kosztowac dużo bo to dalej ładny samochod a im bardziej zadbany tym droższy nie ważny silnik ważne kilometry i stan :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Dołożona nawi profi, kiera też + obszywana. Gałka zmiany biegów od e90. Wydaje mi się, że lewy kielich i rynienka błotnika są w połysku?

tez tak mi się wydaje, poza tym dostał chyba w cymbał bo airbag źle leży w kierownicy...