Skocz do zawartości

E60 szablon do wycięcia otworu na kontroler CIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam.

Czy ktoś kto powiększał otwór na kontroler CIC w panelu ozdobnym z CCC konsoli środkowej posiada może szablon w/g którego to robił? Nie bardzo wiem jak to obrysować, żeby po wycięciu pasowało idealnie.

Pozdro.

Opublikowano
Nie mam szablonu, ale wiedz, że po za idealnym pasowaniem kształtu otworu do kształtu kontrolera - otwór musi jeszcze pasować do pozycji kontrolera przykręconego do plastikowej ramy leżącej pod listwa ozdobną. Musisz więc mieć poprawny nie tylko kształt otworu ale również jego położenie na panelu ozdobnym.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
No właśnie dlatego potrzebuje szablon-umiejscowienie, a nie sam kształt otworu, który mogę odrysować z ramki CIC-a.
Opublikowano
Ok, jeśli znajdziesz - podziel się. Ja mogę potrzebować tego samego w najbliższy weekend.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Pewnie nie znajdę bo szukam już od jakiegoś czasu. Zdążyłem już dokupić używany panel taki jak mój żeby nie docinać swojego i kompletą konsole z podłokietnikiem taką jak moja z dziurą pod nowy kontroler. Pewnie się skończy na tym, że kupie jakiś panel najtańszy dostępny z otworem pod CIC i przeniosę wymiary.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
No jak już zacznę to pomyłka skutkuje panelem do śmieci. :cry: Mam tego pecha, że moje drewno nie występowało CHYBA w wersji CIC. Tak bym kupił panel gotowy.