Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od bardzo krótkiego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem manetki i odblokowanego komputera z BC. Po kilku przejazdach już widzę, że to była dobra inwestycja. Jednak ciekawi mnie najważniejsza funkcja - spalanie. Nie mogę nigdzie doczytać na jakiej zasadzie to działa. Czy to jest tylko chwilowe spalanie, czy średnia z jakiegoś czasu/dystansu, czy się resetuje itp.

Dla tych co się interesują montażem manetki z bc i aktywacją - wielu pisało że przez NCS-a sie nie da, albo się da ale nie wszystko będzie działało ( only DIS :) ) otóż żadnej filozofii tu nie ma. Nicht_activ na activ i wszystko śmiga bez kombinowania.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Dzięki :) Mam nadzieję, że ta funkcja nie będzie mnie zbyt oszukiwała co do ilości "wypitego" l/km ;p

Pozdrawiam :)

Trochę na pewno będzie :) Nie zdziw się, jak w trakcie jazdy np. podczas przyśpieszania zresetujesz, i nagle będziesz miał 20l/100km :) Im dłużej, tym bardziej wiarygodne będzie.

Dodam, że resetowanie w ten sposób działa też na średnią prędkość.

Pozdrawiam