Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję zakup BMW w kwocie do 15 tys (wliczając przerejestrowanie, ubezpieczenie, oskarbowanie i ewentualny wydatek żeby coś zrobić) które ma przejeździć conajmniej 4 lata, zastanawiam się nad tym bmw z ogłoszenia:

BMW E39

Warto jechać obejrzeć? Jaki byłby ewentualny koszt napraw? Ktoś mógłby mi pomóc / doradzić przy zakupie auta? Jeśli znajdzie się taka osoba proszę o pw.

Opublikowano
200tys przejechane to ona miała w 2000 roku :)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano
Poproś o zdjęcia tej stłuczki sprzed czterech lat. Przebieg raczej na pewno nie jest oryginalny. Moja 520i z 1998r (bez gazu) ma 270 tysięcy, a jestem jej III-cim właścicielem od nowości. Trochę razi ten ulep lamp. Przednie polifty, boczne kierunki przedlifty, tył czarny. Plus, że facet o mechanikę dość zadbał (jeśli to wszystko prawda) i napisał o dzwonku. Jakieś plastiki, listewki itd. to można małym kosztem zrobić, także... jedź, oglądaj :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Przygotuj się na wymianę pompy ABS, a nie czujnika. Uczciwy opis na duży plus.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką