Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz to juz nie caly miesiac pomyslalem ze mozna sie powoli na luzno organizowac do wspolnego wyjazdu. Wiadomo - w kupie razniej ;).

Google proponuje te 3 trasy:

http://i.imgur.com/UMmdnmP.jpg

Obojetnie na ktora padnie wychodzi mniej wiecej 4 godziny. Biorac pod uwage ze otwarcie bram jest o 10:00 to trzeba by ruszyc dosc wczesnie. No chyba ze troszke sie spoznimy ;)

Tak wiec - kto sie pisze na wspolna przygode? ;)

http://i.imgur.com/p40y7O6.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jako iż większość z Was będzie startować z Krakowa to mam prośbę żebyście jechali na Sandomierz :wink:

Ja bym z Sandomierza już gonił razem z Wami :cool2: , a i Karol nie musiałby gonić do Krakowa tylko by się podłączył po drodze :wink:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tak patrze to jesli nadrobie niecale 40 km to tez moge dolaczyc w Sandomierzu, pytanie w ktorym miejscu dokladnie ?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
No wlasnie teraz zrozumialem ze koledze w pierwszym poscie chyba chodzi o sobotni poranek to ja wypadam bo jade juz w piatek..
Opublikowano
Tak patrze to jesli nadrobie niecale 40 km to tez moge dolaczyc w Sandomierzu, pytanie w ktorym miejscu dokladnie ?

W Sandomierzu zrobimy spotkanie na Orlenie przy DK 79. Stacja jest przy giełdzie. Przy naszej trasie więc nikt nie będzie musiał nic nigdzie szukać.

Specjalnie dla fatgrandmy ze sklepem, toaletą i giełdą owocowo-warzywną :wink: , będzie cudownie :mrgreen: :cool2:

Opublikowano
To w Brzesku możemy spotkać się przy SHELLu/McDonaldzie przy starej czwórce bo i tak trzeba zjechać z autostrady jadąc od Krakowa na Nowy Sącz

Karol, ale my nie bedziemy jechali na NS. Tylko na Tarnow, przynajmniej tak mi pokazuje google ;)

http://i.imgur.com/AotG0dy.jpg

To ja też w sobotę. Wyłamywać się nie będę ;)

No i o taka postawe nam chodzi ;)

Opublikowano
Na Sącz zjeżdżasz tylko z autostrady ale trasa jest nadal na Tarnów dopiero z ronda za SHELLem skręcasz na NS ;)
Opublikowano

Zbiorka na Shell-u w Brzesku przy Rondzie/McDonaldzie

1. Kamil

2. Karol

3. Seba

4. Ja

5. Michał

Która godzina? :8)

Back to the roots...
Opublikowano

A tak z innej beczki.

Orientujecie się czy jest tam na miejscu jakaś dobra myjnia ręczna?

Przecież nie zajedziemy "umorusanymi" :think:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
A nie lepiej na pierwszym Orlenie za bramkami " Balice "

Tak jak Karol spotykaliśmy sie jak jechaliśmy na ring ?

Kamil nie pij tyle RED-BULLi :twisted:

Przecież jedziemy w drugą stronę w kier. Tarnowa i do góry :mrgreen:

A tak z innej beczki.

Orientujecie się czy jest tam na miejscu jakaś dobra myjnia ręczna?

Przecież nie zajedziemy "umorusanymi" :think:

Ktoś gdzieś pisał że najbliższa bezdotykowa jest około 10km od Ułęża

Opublikowano

Wstalem rano, przeczytalem to co Kamil napisal i stwierdzilem ze chyba jeszcze spie jednak. Ale teraz po 2 godzinach dalej to samo. Kamil ja wiem ze ostatnio jestes zabiegany, ale zlot jest nie na Nurburgringu tylko w Ulezu. To w druga strone ;);)

@Seba:

Re: Oficjalny Zlot Forum BMW Klub Polska - 19 lipca 2014 Ułę

Postprzez hauer » 21 Cze 2014 09:42

Jakby co znalazłem myjnię samoobsługową w Rykach przy ul. Żytniej (okolice sklepu Biedronka). Jakieś 13 km od lotniska.

@Damian

Orlen bedzie ok, namowiles mnie ta gielda warzywna ;)

Powoli robi sie paczka. Jak dolacza sie jeszcze chlopaki ze slaska to bedzie super (chyba ze tez jada w piatek juz).

Opublikowano

nie no...ja to będę musiał innej poszukać...chyba nikt z Was białej fury nigdy na samoobsługowej nie mył,

nie da rady :duh: ...jak nie ma szczoty,to powodzenia :roll:

Back to the roots...
Opublikowano
nie no...ja to będę musiał innej poszukać...chyba nikt z Was białej fury nigdy na samoobsługowej nie mył,

nie da rady :duh: ...jak nie ma szczoty,to powodzenia :roll:

ja zawsze wożę ze sobą wiaderko i gąbkę bo bezdotyku używam ale bez chemii więc użyczę Ci akcesoria i ogarniemy auta jak należy :wink:

@Damian

Orlen bedzie ok, namowiles mnie ta gielda warzywna ;)

dobra zostaje Orlen przy giełdzie :cool2: , kupimy sobie po arbuzie i w drogę :)