Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy można przyspieszyć inspekcję olejową?

Wskazuje mi na chwilę obecną około 25 000 km do wymiany oleju, a za 10 000 kończy mi się pakiet serwisowy :-)

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Maciek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

możesz ją zresetować w dowolnym momencie:

Robisz wymianę kiedy chcesz i resetujesz inspekcję.

Pozdro

Opublikowano

Witam,

Chyba źle sie wyraziłem. Czy jest możliwość na przykład zmniejszyć wskazanie komputera z 24 000 km do przeglądu, na 800 km, żeby zaliczyć jeszcze jeden przegląd przed końcem pakietu?

Pozdrawiam

Maciek

Pozdrawiam

Maciek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Chyba źle sie wyraziłem. Czy jest możliwość na przykład zmniejszyć wskazanie komputera z 24 000 km do przeglądu, na 800 km, żeby zaliczyć jeszcze jeden przegląd przed końcem pakietu?

Pozdrawiam

Maciek

To takiej opcji raczej nie ma, ewentualnie co najwyżej przy użyciu kompa, ale też nie sądze.

Chyba nie do końca Cię rozumiem, przecież wymienić olej, filtry, zrobić przegląd itd możesz zrobić kiedy chcesz a nie kiedy komp pokazuje.

Opublikowano
ale kolega chce za darmo w ramach kończącego się pakietu serwisowego, czyli dokładnie odwrotnie od tego co piszecie i co chce robić większość ludzi :8)