Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam następujący problem, chce zdemontowac kolektor ssacy celem wyczyszczenia, jednak 2 z 8 śrub kręca sie w miejscu, macie Panowie na to jakas recepte?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pozostałe 6 odkręciłeś? Jak tak to powinieneś zdjąć kolektor, wykręcić kombinerkami resztki śrub i kupić nowe.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Piszesz

2 sruby kreca sie w miejscu, nie wykrecily sie nawet o milimetr

Z tego by wynikało że maja zerwany gwint czyli jak tu kolega sugeruje wyciągniesz je kombinerkami a jak nie będzie chcieć to możne czymś podważać łepek od śruby i starać się ją wykręcać.

Ps

To Ty Staszek ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem pytać Stanisława ile śrub ukręcił przy skręcaniu kolektora, bo podobno wiele razy już to robił..ale bałem się, że założy kolejny temat i dostanie bana na kolejne konto i nic nie będzie się działo na forum.

Nie łapię w czym problem, ja jak ukręciłem u siebie dokręcając na czuja :duh: to odkręciłem resztę, kolektor do góry a samą szpilkę wykręciłem kombinerkami.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
nie nie to nie zaden staszek;p no nic bede probowal, chociaz czarno to widze skoro nakrętka od śruby kręci sie w środku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zrób fotkę tej śruby i jak to wygląda.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
narazie nie mam jak zrobic zdjecia, chciałem odkręcic kolektor, te 2 sruby kreca sie w miejscu, napewno nakretki ktore sa w głowicy puscily, orientujecie sie czy bedzie mozna je jakos przymocowac?