Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , zamontowałem elektryczną roletę do E60 i nie wiem gdzie wpiąć się przewodami z rolety (dwa przewody) do instalacji. Z tego co się dowiedziałem to wpina się te przewody w panel tam gdzie jest dsc, podgrzewanie foteli i parktronik. Proszę o pomoc gdzie ( w jakie piny) wpiąć te dwa przewody. Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano

Pin 7 i 8 w pierwszej kostce od prawej (najszersza)

Też dorzuciłem roletę, panel sterowania w drzwiach zamontowałem. Instalacje pociągnąłem do panelu DSC (mam dwa przyciski DSC,PDC auto przed liftem)i tu zonk brak kostki w panelu :(

na filmiku jest pokazane gdzie się wpiąć

Opublikowano
OK. dzięki, dziwne to jest , że część paneli pomimo to że ma przyciski do podgrzewania siedzeń ma dwa wejścia z tyłu , a część ma trzy wejścia , myślę ,że chodzi to o sterowniki ten z trzema wejściami ma sterownik w panelu , a te z dwoma w siedzeniu, przynajmniej tak mi się wydaje. Jeszcze raz dzięki.
Opublikowano
chodzi to o sterowniki ten z trzema wejściami ma sterownik w panelu , a te z dwoma w siedzeniu, przynajmniej tak mi się wydaje. Jeszcze raz dzięki.
A gdzie kolego ten sterownik w siedzeniu ?