Skocz do zawartości

mapa europy dla duzej nawigacji z czytnikiem kart sd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie ,na początek podziekowanie za to, z czym sobie dzieki wam poradziłem ,tj. klamka i centralny zamek . To z czym sobie nie moge poradzic, to mapa europy dla nawigacji z duzym wyswietlaczem i czytnikiem dla dwoch kart sd ( nie znam symbolu ale pewnie wiecie o która chodzi). Mam mape wielkiej brytanii i irlandii . Jak i gdzie zgrac mape europy , Druga rzecz to brak sterownia radiem z kierownicy przy działajacym tempomacie .Pozatym nie łapie zadnych stacji radiowych ale to juz tez dzieki wam wiem ( walniety tuner) . Prosze o pomoc gdyż jestem swiezym uzytkowniekiem bmw x5 3.0i automat e 53 anglik , i jeszcze młodszym uczestnikiem bmw klub .pl
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Taaaa ori :duh:

Daj fotki tego co masz, w E53 nigdy nie było czytników kart.

Opublikowano
bardzo , dzieki . W takim razie brak sterowanie z kierownicy moze byc spowodowane brakiem podłaczenia ? Czy moze takowe nie jest mozliwe do chinskiego navi ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze to problem podlaczenia, te zamienniki mialy wyjscia do sterowania. Wiedza nie z praktyki tylko przeczytana. :)
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze to problem podlaczenia, te zamienniki mialy wyjscia do sterowania. Wiedza nie z praktyki tylko przeczytana. :)

Tak kolego one sa przystosowane do sterowania z kierownicy moze ci brakowac odpowiedniego kabla,lub zle masz cos podlaczone.

Opublikowano
Kolega miał racje . Podłączenie wola o pomstę do nieba , kable poucinane . Większość poprawiona ale moze ktoś ma schemat jak to wszystko zrobić poprawnie ? Ponieważ nadal nie doszedłem do tego które kable od sterowania z kierownicy Bede wdzięczny
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Schemat znajdziesz w necie po nazwie z naklejki, tych chinoli jest wiele rodzai i nie wszystkie mają obsługę z kierownicy.
Opublikowano

Tak przy okazji ...Gdyby ktoś chciał mnie poprowadzić za rękę jak nagrać na płytkę nawigację znaczy mapy do MK III X5 E53 To z góry dziękuję . Jestem zarejestrowany na chomiku ma ściągnięte programy i mam kilka postów ale nie rozumię jak to zrobić .

Ta przy okazji gdyby komuś się chciało.....

:oops:

Opublikowano

Dziękuje kolego.... :D na razie czytam i jest to wszystko czarna magia...ale powoli dojdę.....

Doszedłem żę moja navigacja nie obsługuje płyt DVD tylko CD ,i co dalej ?