Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję pomocy użytkownika, który mieszka w Zielonej Górze lub okolicach i mógłby mi pomóc w kwestii zakupu części z tego miasta. Część ma wymiary oraz wagę podstawki pod piwo :wink: DOSŁOWNIE! Jeśli ktoś bylby tak uprzejmy i zechciał mi pomóc proszę o PW to wyjaśnię o co chodzi.

Pozdrawiam i liczę, że znajdzie się ktoś chętny do bezinteresownej pomocy w tej lokalizacji.

PS. Bardzo proszę Moderatorów, aby nie usuwać tego wątku przez kilka dni.

Opublikowano
Witaj Marek. Dzięki za chęć pomocy :cool2: Co prawda już jeden Kolega zaoferował się z pomocą, więc myślę, że temat zostanie do końca tygodnia zamknięty. Jakby co będę się odzywał na PW. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Opublikowano

Ogromne podziękowania dla użytkownika blackdressrider za pomoc, oraz wyrozumiałe i serdeczne podejście w mojej sprawie. Takich ludzi można stawiać za przykład prawdziwych przyjaciół :cool2: Blackdressrider jeszcze raz serdeczne dzięki i wszystkiego dobrego! :cool2:

Podziękowania również dla kolegów: user2046 oraz marek zg za wyrażoną chęć pomocy :cool2: