Skocz do zawartości

<t>Czy X5 to w 100% rasowe BMW?</t>  

58 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hehe to wszystko to i tak VW :duh: Jakby rozebrać BMW i tak dokładnie poszukać to pewnie by się znalazł gdzieś na jakiejś części znaczek VW nie wspominając o Ferrari, Audi, Bentley'u i wielu innych. Podobno w tym ostatnim kluczyk wygląda jak z Golfa V :D

troche nie czaisz pewnych spraw... bmw to jeden koncern a vag to drugi,,, audi, lamborghini i bentley nalezy do vag wiec maja wspolne czesci... maja wspolne udzialy z porsche wiec masz cayenne i touareg jako blizniaki

ferrari-maserati to akurat fiat, ale z fiatami maja wspolny tylko portfel, nie technologie, wiec zle trafiles...

A Ty nie czaisz, że np. Alfa ma sterownik Bosch i BMW też to nie te same części z tej samej fabryki :duh: Nie wspominając o innych podzespołach. Szczerze to nie interesuje mnie za bardzo kto co ma Fiat - Ferrari itd. Wyraźnie napisałem, że chodzi mi o podzespoły :duh:

lol, czyli np ze kilka firm jezdzi na pirelli albo good year to tez problem? przeciez oczywiste ze koncerny korzystaja z zewnetrznych producentow elektroniki itd... wspolne rozwiazania to jak mondeo i jaguara masz na tej samej podlodze, z tym samym silnikiem, a rozni sie tylko opakowaniem, a nie ze kabel maja tej samej firmy

dzieki temu ze niektore firmy sie nie 'kompromituja' to lamborghini zostalo kupione przez vag, ferrari przez fiat, bentley przez vag, rolls royce przez bmw...

No właśnie pozostałe firmy żeby nie utonąć muszą produkować plastikowe zabawki albo konkurować z Golfami hehe. Może niedługo po BMW serii 1 będzie seria 0,5 albo BMW 126p :mad2:

Dlatego, że Lamborghini nie produkował "wynalazków" zachował skojarzenie ze super autem i nie stracił charakteru a nikogo nie obchodzi czy to VW czy GM.

no i np w bentleyu trzeszcza ci plastiki... poza tym bmw nigdy nie bylo firma produkujaca samochod wylacznie jednego typu, np sportowe plasczki majace 3sek do 100, ani tylko unikatowe limuzyny za milion dolcow... to elastyczny koncern dzialajacy w wielu segmentach rynku, dzieki czemu kupujac bmw jezdzisz bmw i nie ma jakiejs mazdy ktora jest odzwierciedleniem tego samego modelu...

moga sie modele nie podobac, ale zarabiaja na doskonalosc i konsekwencje naszej ulubionej firmy

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie suv-y to chore samochody, jak kupować coś takiego to np Mercedesa G lub Range Rovera czyli prawdziwą terenówkę

a co do X5 to jeszcze jakoś to wygląda, szczególnie jak postawimy obok X3 :duh: :mad2:

Opublikowano
no i np w bentleyu trzeszcza ci plastiki... poza tym bmw nigdy nie bylo firma produkujaca samochod wylacznie jednego typu, np sportowe plasczki majace 3sek do 100, ani tylko unikatowe limuzyny za milion dolcow... to elastyczny koncern dzialajacy w wielu segmentach rynku, dzieki czemu kupujac bmw jezdzisz bmw i nie ma jakiejs mazdy ktora jest odzwierciedleniem tego samego modelu...

moga sie modele nie podobac, ale zarabiaja na doskonalosc i konsekwencje naszej ulubionej firmy

Też mi to bardzo pasuje, że nie jeżdże mondeo z kotem na masce :) Ale dla mnie BMW to 3, 5, 7 bez "modnych" wybryków, które szybko mijają.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
BMW to 3, 5, 7 bez "modnych" wybryków, które szybko mijają.

a Z? a 6? a 8?

nie rozgraniczajmy co jest bmw a co nie jest, jeden lubi jechac tylkiem po asfalcie, inny patrzec z gory, inny wozic sprzet z hurtowni albo zeby mu wiatr we wlosy wial... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze bmw to tylko {tu wstaw swoje ulubione modele}

Opublikowano
BMW to 3, 5, 7 bez "modnych" wybryków, które szybko mijają.

a Z? a 6? a 8?

nie rozgraniczajmy co jest bmw a co nie jest, jeden lubi jechac tylkiem po asfalcie, inny patrzec z gory, inny wozic sprzet z hurtowni albo zeby mu wiatr we wlosy wial... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze bmw to tylko {tu wstaw swoje ulubione modele}

Z tymi modelami przeciętnemu człowiekowi kojarzy się BMW a Z, 6, 8, X to raczej niszowe sprawy. Ktoś kto wie jak to jest mieć bawarke a chce coś sportowego lub na lekkie bezdroża ma wybór :!:

Ja nie rozgraniczam co jest a co nie jest BMW czytaj dokładnie moje posty kolejny raz musze tłumaczyć co napisałem :duh: :?: :?: :?:

Widziałem malucha ze znaczkiem BMW czy to też wg Ciebie jest BMW :?:

Ta dyskusja zmierza do nikąd... Nie jestem fanatykiem - ekstremistą i nie uważam, że wszystko co wypuści fabryka jest cool :mad2: :D

Opublikowano

a propos znaczkow zrobilem te 2 fotki w trojmiescie :)

tego miales na mysli czy wiecej takich cudow jest :)?

Hehehe :cool2: :modlitwa: