Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiem tak - nigdy nie zapłaciłbym tyle pieniędzy za pięcioletnie e90, wg mnie cena grubo przesadzona.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niby tak, przeciez E90 LCI R6 chodza u nas juz po 50-60k PLN ;)

Ale jak odfiltrujesz ze chcesz automat, (preferujesz navi i skorzana tapicerke) i zaznaczysz bezwypadkowosc to zostaje 1-2 egzemplarze wlasnie w takich cenach. Przebieg rzeczywisty tez robi swoje.

Nie ma sily, te auta dobrze wyposazone nowe kosztowaly po 60k+ euro, akcyza 18% i cena jest jaka jest.

Alternatywy duzej nie widze, swojego 320d sluchac juz dluzej nie moge, E90 R6 z Niemiec z PS z 2010-11 kosztuja 120k+ PLN, jedyne co jeszcze ciekawe to nowe F30 328i ale to tez od 150k PLN PS, silnik brzmi jak diesel R4 a do tego te zenujace zarowki w kierunkach :mad2: :duh:

Jakbym tak bardzo nie lubil tego RWD i "prowadzenia" to juz dawno zamienilbym na A5q tfsi SB.

.

Opublikowano

Tylko, że 328i F30 to też R4 :( - ale powiem szczerze, że chyba wolałbym trochę dołożyć i kupić nowy model z takim silnikiem.

Masz rację, że cena jak na zachodnie realia nie jest jakoś super wysoka, ale to pewnie tutaj kiedyś będziesz chciał sprzedać ten samochód i obawiam się, że bez ogromnej straty Ci się to nie uda.

A ja osobiście mając do wydania prawie 100tys nie pchałbym się po prostu w stary model - ale to Twoja kasa.

Co do auta to po tych 4 zdjęciach niewiele można ocenić - przydałoby się ich więcej i historia z ASO

Ale auto ogólnie wygląda :cool2: A pierwotna konfiguracja i wybór kolorów na pewno do mnie przemawia :cool2: :cool2: