Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym poznać wasze opinie bo nie wiem co zrobić. Do wymiany mam przednie amortyzatory i tak sie zastanawiam czy lepiej nie wymienić zamiast nowych amorów całego zestawu na m-pakiet na sztywniejsze, ponieważ jeżdżę na dużych kołach 18stkach i na dotychczasowym zestawie odnosiłem wrażenie, że przy większej poprzecznej nierówności strasznie dobijało tak jak by cały amor się chował i odbój dobijał. I do jeszcze na sprawnych amorach

Opublikowano
no wiadomo że bardziej miękko nie będzie ale duże koła robią swoje, a wiec nie ma czego się spodziewać. Auto i tak jest w miare sztywne ale jak do tej pory najbardziej denerwowało mie dobijanie przy większej poprzecznej nierównościach. A wiec nie ma co się zastanawiać zamawiam komplet m pakiet.
Opublikowano
miałem pro kit w e91 lci teraz mam eibach sportline w pre lci, m pak zawieszenie też miałem i eibach polecam bardziej, lepszy komfort niż na m pakietowym zawieszeniu, ciut niżej siedzi co poprawia wygląd auta, mam komplet spręzyn m pak do e90 jakbys wybral jednak m pak :)