Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jakie byscie polecili oponki w rozmiarze 18" do 320d?Lepiej kupic run flat czy lepiej bez?Z tego co sie orientuje to w f30 zawieszenie nie jest juz tak uzaleznione od run flatów.Jaka firme wybrac?Z gory dzieki za pomoc.
Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc "uzależnione"? gdzieś przeczytałem, że w F30 zawieszenie jest bardziej "stalowe". Bierz zwykłe opony, 18" musi dawać jakiś komfort a

wiadomo, że RF go zabiera. Ja ostatnio miałem BRIDGESTONE i byłem zadowolony.. Większość opon z półki PREMIUM jest bardzo dobra.

Opublikowano
Co masz na myśli mówiąc "uzależnione"? gdzieś przeczytałem, że w F30 zawieszenie jest bardziej "stalowe". Bierz zwykłe opony, 18" musi dawać jakiś komfort a

wiadomo, że RF go zabiera. Ja ostatnio miałem BRIDGESTONE i byłem zadowolony.. Większość opon z półki PREMIUM jest bardzo dobra.

Uzaleznione czyli w bmw e90 zawieszenie bylo projektowane Pod kątem opon run flat .W f30 juz ponoc tak nie jest.