Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam trywialne pytanie - Jak otworzyć bagażnik (limuzyna) jak nie da się przekręcić kluczyka. Zamknąłem bagażnik na klucz tak aby cały czas był zamknięty - ale zablokowała się wkładka i nie mogę jej przekręcić.

Muszę się dostać do środka bo rękaw na narty jest za mały abym mógł wyciągnąć torbę :)

Wie ktoś co można z tym zrobić ?

Opublikowano

Niestety ale nie mam tego przycisku. Na pilocie nie mam otwierania bagażnika.

Ten rękaw to był dorobiony - oryginalnie nie było rękawa niestety.

Opublikowano

Jak nie masz przycisku? Chyba nie było takich wersji. Chyba że poprzednik nie dał Ci pilotów.

Jak nie obraca się wkładka i nie da się jakoś ją rozruszać to czeka Cię raczej wiercenie.

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o alarm. Tylko o normalne otwieranie bagażnika pilotem. Wkładka i tak jest raczej na śmietnik to można wpsikać jakieś wd. Ono niekorzystnie wpływa na zadki bo mogą się kleić ale mi kiedyś pomogło w innym aucie.

Nagle przestał zamek działać?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to nie działa czasem tak, że blokując bagażnik kluczykiem tracimy możliwość otwierania z pilota i z wnętrza auta guzikiem i z przycisku nad tablicą?

Coś mi się zdaje że w46 tak to działało.

W takim wypadku raczej trzeba będzie coś zepsuć żeby się dostać do środka. :roll: