Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki problem od jakiegos czasu te lampy swiecą mi dosyć blisko tzn na 5 metrow a raz swiecą normalnie czyli tak jak powinny swiecic . Czy ktoś juz miał podobny problem ?
Opublikowano
Żarniki miałem wymieniane komplet bo wcześniej jak kupiłem auto to jeden żarnik miał inny kolor aż potem w ogóle przestał świecić (zostały wymienione na oryginalne z philipsa). U mnie świecą lampy teraz np 3 dni normalnie czyli tak jak powinny a jeden dzień świecą bardzo nisko . Lampy były już ustawiane na stacji z 2 razy i to na pewno nie jest przyczyną tej usterki. Mowimy tu tylko o lampach bi xenonowych bo h8 świecą poprawnie
Opublikowano
Widze ze kolega nie ma pojęcia w ogole o czym mowi dlatego sprostuje.To sa wtyczki wyciągniete z lampy w celu zrobienia zdjecia .. zreszta nie potrzebnie pisze tu na forum myslałem ze mi ktoś pomoże.