Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem świezym użytkownikiem E87 118D i po przeczytaniu instrukcji i wcieleniu jej w życie okazało się, że nie mam w menu możliwości sprawdzenia poziomu oleju? Czy to jest normalne?

Pozdrawiam

Maciek

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

W menu nie ma przy włączonym silniku.

Kolega zakładający wątek zajżał pod maskę:-) ale jest coś ala bagnet ale bez mozliwości wyjęcia ( nie chcę urwać, a nie daję się ani wyjąć ani odkręcić). Jak pozjadałeś wszystkie rozumy to nie musisz nic czytać , ani pisać.

Skoro w instrukcji pojazdu jest napisane jak się sprawdza olej i robi się to przez menu, a w opisie "pod maską" nawet nie opisują bagnetu to albo coś jest nie tak albo producent coś skopał:-(

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Poszukaj w Real oem gdzie jest bagnet lub na fotkach czy na youtube. Niestety wskaźnik oleju w kompie zniknął po paru latach obecności. W roczniku 2007 był w 2010 nie ma. Natomiast napewno jest bagnet.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano
Znalazlem czerwony na prawo od silnika, ale nie chce wyjsc, czy na sile go wyciagnac czy on jakos sie wykreca?

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
W 2008jest w menu. Bagnet wychodzi ale trzeba go mocniej pociągnąć. Nie wychodzi tak łatwo jak w VAG

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano

U mnie w menu jest oliwa z oliwek :wink:

Może ktos bagnet na poxipol przykleił :mrgreen: , żeby nie zaglądać bo może masło na bagnecie :worried: