Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przymierzyłem i lipa kurde - za krotki. Brakuje 8cm. Zwróciłem go i zamówię zwykly i sam będę przespawywał wloty ;)
Opublikowano
Mam ten sam u siebie teraz. Ale chcę wsadzić 700x140x65 tylko wloty muszę sam przespawać bo ten z FMIC za krótki 8cm jednak
  • 2 lata później...
Opublikowano

Pozwole sobie przyznac zlota lopate za odkop http://i106.photobucket.com/albums/m267/basiulek/lopata.png

Mam pare pytan odnosnie montazu tego cuda od FMIC. ICek ktory zamowilem ma 600mm. Ok ma pasowac. Kolanka natomiast sa jak dla mnie za dlugie, dostalem 150mm. Takie maja pasowac czy sie ktos pomylil i dal za dlugie? Druga sprawa, wiadomo ze ten icek jest blizej zderzaka i trzeba go przymocowac od gory. Jakis sprawdzony patent na to jest? Katownik i nakretka ze sruba czy moze cos innego? I ostatnie pytanie, od spodu to jest jakos osloniete? Bo tam jest ori oslona jakas gumowa, czy z miekkiego plastiku. Jedna jest na chlodnice i ona zostaje na bank, ale co z ta od IC?