Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytskich forumowiczów.

Przeglądałem Wasze forum i nie mogłem nic znaleźć na interesujący mnie temat - "wpływ instalacji gaz. na E30 325i" Jestem zainteresowany zakupem takiego auta i szukam go już trochę jednak na polskim rynku większość to złomy, a jak się w lepszym stanie trafi to ZAGAZOWANE :mad2:

Chciałbym się dowiedzieć czy jest sens kupować zagazowane 325i i wywalić instalacje czy moze gra jest nie warta świeczki bo silnik już nie będzie chodził tak jak powinien (a na tym mi bardzo zależy).

Z góry dzięki

Opublikowano
A moze dzial "Spalanie & Paliwa alternatywne"?

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
a dlaczego ma nie chodzić?

No własnie tego nie wiem :wink: Poprostu z wielu źródeł słyszałem ze sliniki BMW wyjątkowo źle znoszą inst. gazową, dochodzi do rozszczelnienia silnika??

Mam jedno autko na "celowniku" ale ma gaz od 1,5roku i nie wiem czy po ściągnieciu instalacji silnik będzie chodził równie dobrze jak PRZED założeniem instalacji.

Nie chcem się wpakować na minę dlatego proszę o pomoc.

Opublikowano
bedzie dobrze :D moja po zdjeciu instalki kreci 8.04 do setki wiec trzyma fabryke - a na LPG wylatane juz 40 tys.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
witam,mam znajomego ktory serwisuje beatki,i jak na razie stwierdzil ze sa to jedne z nie licznych aut ktore bardzo dobrze pracuja z gazem.pozdrawiam