Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiejszej nocy jakiś/jacyś ....... ukradł moją Laleczkę. Do kradzieży doszło na bielanach. Wiem, że nadzieja to matka głupi, ale wciąż mam iskierkę nadziei, że się odnajdzie. Krótki opis mojego cuda. Czarny sedan, 2008 rocznik, m-pakiet, przedni zderzak lekko przetarty z prawej strony. Stała na blachach WE81...

Wiem, że była jedną z wielu ale dla nas była jedyna :cry: .

Pilnujcie swoich skarbów, bo idiotów nie brakuje :(

Opublikowano
Bardzo Tobie współczuję.Jakby to ode mnie zależało to poobcinałbym łapska takim złodziejom.Czy auto skradziono w nocy z ulicy bądź parkingu przy bloku?W tych miejscach i właśnie głównie w dużych mistach gina auta najczęściej.Postaraj wrzucić się kilka zdjęć samochodu nie tylko na to forum,ale też na inne fora...Powodzenia
Opublikowano
Dzięki Pirlo za ciepłe słowa. Ja nie poprzestałbym na łapach..... auto wyparowało z parkingu pod blokiem. Ze zdjęciami może myć problem, w Lalce został pen na którym była ich masa. Powiem Ci, że dałbym wszystko, żeby gdzieś się znalazła. Była naszym oczkiem w głowie ..... :( żaden samochód nam jej nie zastąpi. Może to głupie, ale ten samochód stał się częścią naszej rodzinki.... ehhhh masa wspomnień, miejsca do których nas dowiozła ciężko zliczyć.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, AC było. Czekam na umorzenie ze strony policji.

Szukam czegoś "nowego" , ale niestety nic ciekawego nie trafiło się. Problem jest ze względu ma to, że potrzebuje pełną fakturę VAT na autko....

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jakas plaga ostatnio. Wprawdzie nie w wawie ale w tym tygodniu kumplowi A5 3.2 v6 zawineli spod domu.

Kupuj nowe to zrobimy spota, bo juz z tego co wiem jest nas przynajmniej 3 na bielanach. Czy ty na Bogusławskiego gdzies nie parkowales, o pare razy mi cos podobnego mignelo?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bazowałem na Jarzębskiego.... No szukam szukam, ale mam problem z tym żeby znaleźć dobry egzemplarz zwłaszcza, że potrzebuje fakture VAT.

Jak tylko kupie nową to odezwę się.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawa umorzona... teraz tylko czekam na rozliczenie AC. Kilka egzemplarzy już na oku mam..... I teraz mam do was pytanie. Wiem, że temat była wałkowany setki razy :D, ale....... 325 218KM 158 tys. czy 2.0d 184KM ok. 160tys., który wybrać biorąc pod uwagę, że 70% to Wawa.