Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam pytanie. Czy fotele z anglika podejdą do europejczyka? Czy trzeba mocno kombinować, żeby podeszły bez problemów?

Od razu zaznaczam że nie chodzi mi żeby robić chałturę. Więc jeśli jest to problem, to nawet nie będę o tym myślał, ale jeśli jest możliwość profesjonalnie przerobić takie fotele aby podpasowały pod auto, to może bym się skusił...

Opublikowano
Praktycznie to znaczy ze jezeli masz E92 to masz pasy po zlej stronie a jezeli zamienisz fotele to nie wejdzie ci regulacja nawet reczna a z tego co widze masz E92, jezeli to jest super oferta z allegro to juz night sie prawie nacial...

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Zgadza się... Fotele elektryczne, grzane, bez pamięci, sportsitze.

Obecnie posiadam półelektryczne, grzane, bez pamięci, komfortsitze.

Czyli nie ma opcji bez kombinowania?

Opublikowano
Praktycznie to znaczy ze jezeli masz E92 to masz pasy po zlej stronie a jezeli zamienisz fotele to nie wejdzie ci regulacja nawet reczna a z tego co widze masz E92, jezeli to jest super oferta z allegro to juz night sie prawie nacial...

Jak to pasy po złej stronie?

Night patrzył na M3 z pamięcią i to był główny problem. Wg mnie wszelkie inne fotele wkładasz do auta i już ;)

Opublikowano

Te na które się czaje to zwykłe m pakietowe, sportowe. Czy wszystkie sportowe mają pompowanie? I czy będa działały regulacje po samym podłączeniu, czy trzeba będzie coś kodowac? Ja i siebie wysokość i pochylenie oparcia mam elektryczne, kolyske i odległość ręcznie. Tutaj wszystko elektrycznie tylko sama końcówka fotela pod nogi (taka której ja w ogóle nie mam w komfortsitze) wysuwana jest manualnie z tego co widziałem (na dole jest wajcha).

No i co z tymi pasami, trochę tego nie rozumiem. Przecież foteli nie zamieniam miejscami, lewy idzie ba lewo prawy na prawo.

Opublikowano

Wiem oczywiście że boczki nie pasują. Chodzi mi o same fotele. Jednak zdjęcia były do dupy, z tego co teraz widze, fotel kierowcy (w tym wypadku pasażera, bo prawy) ma pamięć, więc chyba klapa na całej lini...

A może ktoś się orientuję, gdybym nawet znalazł sportsitze w pełni automatyczne, czy trudno będzie je zamontować do mojego auta tak, aby wszystko działało ? (tak jak mówiłem posiadam zwykłe komfortowe, niepompowane, półelektryczne). Jakie dodatkowe części będę potrzebował, czy będę musiał zmieniać jakieś moduły, czy w ogóle warto się za to zabierać?

• 5 lat później...
Opublikowano
Czy udało Ci się wrzucić te sporty do e92? Ja mam elektryczne z pamięcią i chciałbym wsadzić sporty i dołożyć pamięć/lub przełożyć gdyż fotel angielski kierowcy posiada pamięć