Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie no może przesadziliśmy, 50 to lekka przesada, bariera psychologiczna, choć i tyle tam kosztują. Na waszym miejscu też bym tego nie sprowadzał, chyba że znalazłby się ktoś konkretny z zaliczką, odpowiednią umową. Za duże ryzyko utopienia kasy. W tej kwocie ludzie już chcą być wybredni ;)
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ludzie sa wybredni przy 17 tys wież mi :duh: wymagania maja jak z salonu a kase maja jak na zakupy do biedronki .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano (edytowane)

http://www.fotoszok.pl/upload/c85015e5.jpg

Ma sie rozumiec...

Pawel, rozszyfrowales tego kolesia? Do mnie mowil, ze ma w niemczech gosca co mu te 330tki zalatwia... Podejrzewam, ze sciaga rozbite i sam naprawa, wstawiajac przy tym zawieche itp, bo u mnie tez jest H&R tylko czerwony. Dziwna sprawa.

Edytowane przez tranegt
Opublikowano
nawet zaślepki ten ktoś nie raczył zmienić na "nowa" widać ze po wystrzale chodzi o strone pasazea...

Cos tam sie dzialo, rozumiem, ze taka wypuklosc jest po wystrzale?

Opublikowano
http://www.fotoszok.pl/upload/c85015e5.jpg

Ma sie rozumiec...

Pawel, rozszyfrowales tego kolesia? Do mnie mowil, ze ma w niemczech gosca co mu te 330tki zalatwia... Podejrzewam, ze sciaga rozbite i sam naprawa, wstawiajac przy tym zawieche itp, bo u mnie tez jest H&R tylko czerwony. Dziwna sprawa.

no nie wiem ale ewidentnie wszystkie są robione na jedno kopyto... i bym się poważnie zastanowił czy to na pewno H&R...

Opublikowano
Tak HR ogladalem pod spodem, jest napis na sprezynach. Przy zakupie pogodzilem sie z tym, ze bezwypadkowej u nas nie dostaniesz. Przynajmniej jest z tym bardzo trudno. Albo silnik padaka, albo rdza, albo jeszcze cos :(
Opublikowano

99% aut ktore sie wozi cos tam miało albo ma do roboty inaczej nikt wam nic nie przywiezie bo ceny sa kosmiczne .

Ważne zeby auto było dobrze zrobione i z nieprzestawionym licznikiem bo to jest juz sku........ :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To nic niewarte detale :) grunt że 3.0 w kupecie :)

Tapatalk

Widzę ze temat ciągnie sie i ciągnie :mrgreen:

Opublikowano
To nic niewarte detale :) grunt że 3.0 w kupecie :)

Tapatalk

Grunt ze rowno jedzie, rowno hamuje i przyspiesza seryjnie, a co najwazniejsze nie zlopie oleju. Ale racja, poduszka wystrzelila, bo w cos walnal ktos. Coz, pomarzyc o bezwypadkowej w takich pieniadzach zawsze mozna i/lub miec szczescie i takowa kupic.

Pozdrawiam i wystrzegac sie bmw z zamoscia w 3.0 kupe benzina. Zawsze mozna jechac po bezwypadek do Radomia lub Gubina.

Opublikowano
Nie bylem na hamowni, ale mialem wczesniej 189 koni w m50b25 i mam porownanie. No i mierzylem amatorsko do 100 i wyszlo 6,7 a biegow zmieniac nie umiem i w ogole kierowca wyscigowy ze mnie zaden. Wiec uwazam ze moc jest seria.
Opublikowano
Tez szukam wlasnie 330ci cabrio/coupe najlepiej w mpaku nie ma znaczenia czy przed lift czy po i jestem w stanie dac te 35-40 tys, ale na razie po prostu nic godnego uwagi nie znalazlem ... mam opcję sprowadzenia samochodu z austrii, ale odwlekam ja naiwnie liczac, ze znajde cos porzadnego w Polsce...A z gosciem z zamoscia jakis tydzien albo wiecej temu gadalem przez tel i pytalem sie o cabrio - oczywiscie wszystko idealne. Chcialem sie tez zapytac o coupe, ale powiedzial ze przyjezdza gosc z gdanska i pewnie zostanie sprzedane :). Dobrze ze przeczytalem temat i nie wybralem sie do niego bo tez bym sie niemilosiernie wku ...zdenerwowal -watpie zeby to cabrio bylo w lepszym stanie ...
Opublikowano
Jakie masz wymagania co do auta chodzi mi o wyposażenie .
Opublikowano
Na pewno manual, skory/polskory(najlpiej czarne) , jesli coupe to szyber-dla mnie wazna sprawa, navi -dobrze jakby byla, ale nie jest koniecznoscia no i ten nieszczesny mpak, ktory to na pewno sprawilby mi duza radosc :D i pewnie troche bym zalowal po jakims czasie jakby go nie bylo...Kolorki- niebieski, czarny ewentualnie srebrny. Wazne, zeby nie byl po wielkim dzwonie jakies stluczki z wymiana zderzakow mnie nie odstraszaja bo to normalna rzecz.
Opublikowano
To cabrio widzialem co ma do sprzedania, na kolach 19 i slabo to wygladalo, stoi juz troche od stycxnia napewno. Mial tez 330i w m paku.
Opublikowano

Wszystko wszystkim, ale gdy tak sobie wyszukuję ogłoszenia w de i porównuję z naszymi wymaganiami odnośnie 330ci:

Pawel7777 manual i mpak

Hemi manual, skóry, mpak, szyber, navi

dekadent manual, mpak mógłby być ale nie musi, cokolwiek byle nie srebrny, koniecznie sporty i czarna podsufitka, jasne działają mi na złość ;)

To i tak ciężko to widzę by trafić coś konkretnego z kosztami sprowadzenia i rejestracji do 45-50tys. Coś mi mówi że jeśli pojedziemy we 3, to wrócimy z niczym, tudzież z jedną pokłóceni :D Może lepiej skonfigurować sobie punto? ;p Albo trzeba wrócić do pomysłu 330CD, tudzież 325Ci, hm.

Opublikowano
Nie ma sie co dziwic skoro 330ci w benzynie nie ma konkurenta. Najaksamitniejszy silnik w ofercie bmw i najladniejsza coupe :twisted:
Opublikowano

Jeszcze pare lat a zadbane330ci nie beda taniec :cool2:

A w M pakiecie po lifcie to juz jest rarytas :jawdrop:

Bede miał na70 % srebrna po lifcie unfallfrei 330ci ale bez M pakietu xenon fotel sport z pamięcią ale albo ALKANTARA albo materiał ,multi itp niewiem czy szyber dach takie cos ma byc w połowie tygodnia i druga w M pakiecie 320 ci po lifcie tez unfallfrei ,jezeli jakiś poważnie zainteresowany pisać na priv ,podniosłem poprzeczkę na wpis w fakturę w aso bmw na unfallfrei ,oczywiscie bez tego wpisu tez bede dalej woził ale ostatnio chyba była wyprzedaż czujników lakieru bo na 5 klientów 8 miało czyjnik :mrgreen:

Opublikowano
no ja poczekam na 330ci-M wierzę że dziecięce marzenia się spełnią :D koledzy bierzcie :D byśmy się później o nią nie licytowali :D w negocjacji ceny nie chodzi o jej podbijanie ;) hehe