Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chciałbym wyłączyc immo posiadam kabel i disa tylko nie wiem jak pomoze ktos? a dlatego bo w moim alarmie jest pestka włozona do cewki i jak ją załoze na stacyjke to nie odpala bo blokuje muj stary klucz a jak sciągne cewke to jest ok pomocy dodam ze mam bmw e46 320d 2001r
Opublikowano
Wytlumacz o co Tobie dokladnie chodzi jesli chcesz wylaczyc fabryczne immo to jest to nie mozliwe.
Opublikowano
mam przy stacyjce włozoną pestke do cewki i jak wkładam klucz to nie odpala bo kluczyk blokuje pestke i teraz mam 2 wyjscia albo wyłączyc immo albo kluczyk zeby sie nawzajem nie blokowały
Opublikowano
W kluczu masz transponder na ELMOS-ie 10030A i to on blokuje twoja pestke musialbys przerobic klucz zeby nie blokowal transpondera pcf7935
Opublikowano
Zakryj cewke ta w kluczu taka miedziana jakas aluminiowa folia i bedzie ok, ale tylko sama cewke.
Opublikowano
Zakryj cewke ta w kluczu taka miedziana jakas aluminiowa folia i bedzie ok, ale tylko sama cewke.

ale w tedy nie bedzie mi ładowało bateri bo z tego co wiem przez cewke ładuje

Opublikowano
Trzeba odlutować chip i wlutować diodę, wtedy będzie ładował się akumulatorek.

a do których scieżek ma byc wlutowana ta dioda i jaka ona ma byc