Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do autora tematu zdecydowałes juz co wybierasz M3 czy e63???? :twisted:

M3 :)

teraz zastanawiam się w co ubrać kobietę. Mamy w perspektywie dzieciaka (ciężko mi powiedzieć kiedy, ale zapewne wkrótce), e38 pójdzie w inne ręce w momencie jak wejdę w nową furę i zostanę z małym coupe...Przymierzę się chyba do e39 540 w kombi :) I tak wiadomo, że częściej ja będę tym jeździł niż ona, a skoro tak to nie może być ociężały, po za tym to świetny samochód rodzinny :-) Trochę offtop, ale co sądzicie? :)

Opublikowano
PawelRat, jest moja 650i, tylko nie do sprzedania :)

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Tak jak pisali koledzy te auta to dwa zupełnie różne światy ciężkie do porównania. M3 to ekstremum, e63 komfort i niezłe osiągi. Wyjście jest tylko jedno: e63 w tygodniu, M3 na weekendy :mrgreen:

Miałem podobny dylemat chciałem kupić M5 E60 lub M3 E46 - te auta to dwa rózne światy. Chciałem mieć znowu BMW na placu.

Kupiłem E63 645 Ci doszedłem do wniosku, że koszty utrzymania 645 Ci to inna półka niż jakiejkolwiek M-ki, a auto ma mi służyć tylko w weekendy.

viewtopic.php?f=45&t=85260&p=1905856#p1905856

brokat_
  • 4 tygodnie później...