Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że taki test kompletnie nic nie pokazuje,

Ani rzeczywistego pomiaru osiągów, ani przebiegu, ani zasięgu w różnych warunkach kompletnie nic, ot pojeździł sobie i powiedział że fajne auto... NO KURNA SERIO?! :)

Jak się będę umawiał na jazdę próbną to pojade tam z RaceLogic i sprawdzimy to co mówi katalog + elastyczność :)

Opublikowano

Takiego Testu potrzebowałem . Jutro idę do mojego CEO poprosić o nowy samochód do reprezentowania firmy . Nudne w prowadzeniu ( piszczy na byle jakim zakręcie ) ale za to reprezentacyjne z zewnątrz .

Kiedyś dawno temu miałem e30 320i z silnikiem 2.5 ( swap ) - zaruchali mi felgi 16 i auto rano było na cegłach . Nie miałem co założyć to dałem 14 z golfa - nie podeszły idealnie ale weszły . Opony miały bodajże 175 szerokość i przy mocy 150KM auto latało bokiem na każdym zakręcie :twisted:

To samo teraz jest z I8 . Mocy ma OK , Nm też pod dostatkiem, a oponki chudsze jak w moim :duh:

Opublikowano
Auto jest dość lekkie, no i nie jest to M-ka. Kiedyś takie opony były normalne w serii 5 ;)
  • 5 lat później...