Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Do mojego e90 muszę kupić jeszcze tylko deskę rozdzielczą, na allegro widzę dużo desek i w opisach prawie zawsze jest napisane, że są kubki. Co to są te kubki? Uchwyty na kubki? Wiem, że moze jest to banalne pytanie, ale nie wiem co chodzi ;)

Jeszcze jedno pytanie. Różni się czymś deska od pre-lci a lci?

Opublikowano

Podpinam się do temaciku.

Mam krótkie pytanko, czy kupując całą te srebrną listwę przystosowaną pod uchwyty na kubki i kupując takie cudo :

http://allegro.pl/uchwyt-na-kubki-bmw-3-e90-e91-51457127461-f-vat-i4122901360.html

Jest możliwośc zamontowania tego w samochodziku, który seryjnie tych uchwytów nie posiada ? :cool2:

Edit: Sorki teraz dopatrzyłem, że kubki nie są w srebrnej listwie tylko pod nią :O Czyli trzeba by pewno wymieniac cały kokpit, żeby cieszyc się dwoma uchwycikami na kubeczki ? :mad2:

Też wymyślają, ale takie cuś to powinno byc podstawowym wyposażeniem samochodu, chociażby jeden... :cry2:

Opublikowano
Powinno, mi też tego brakuje :duh:. Ale z tego co czytałem to sama deska rozdzielcza z dziurami na kubki i uchwyty nie wystarczą bo one wchodzą tam głębiej w ten szkielet pod deską rozdzielczą. A w naszym szkielecie dziur pod kubki nie ma.
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Potrzebujecie wycieca na kubki był temat jak ktoś je wycinał ale to troszkę rzeźba czyli reasumując sam osprzęt na kubki wam nic nie da jak nie macie czyli potrzeba wam listw bez tego
Opublikowano
Ale z tego co czytałem to sama deska rozdzielcza z dziurami na kubki i uchwyty nie wystarczą bo one wchodzą tam głębiej w ten szkielet pod deską rozdzielczą. A w naszym szkielecie dziur pod kubki nie ma.

Wystarczy wiem co pisze bo wymieniałem .