Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie sprzedajemy aut osobom niedosłyszących ,po co im 6 CYLINDROW jak nie słyszą tego dzieku . :mrgreen:

Tylko spróbuj tak jeszcze raz powiedzieć

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano

Podejrzana cena jak na 3.0d.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Według mnie za tanio, zadbane F10 w 3.0d w M-Pasztecie to minimum 160tys. Oczywiście z opłaconym VATEM i AKCYZĄ.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

Niewiem czy to mozna nazwać walnietym autem.

To jest walnięta auto :cool2:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... sitze-schwäbisch-hall/191321087.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Nie sprzedajemy aut osobom niedosłyszących ,po co im 6 CYLINDROW jak nie słyszą tego dzieku . :mrgreen:

Zenek to burak jakich mało. W dodatku elokwentny jak mój owczarek. Przepraszam mojego Szwajcara.

Opublikowano

Nie trzeba było raportu kupować, żeby się domyślić, że z tym autem coś nie halo.

A odnośnie czy walnięty czy nie, cały bok malowany, więc średni mi się to widzi, a i do tego przebieg, ale to chyba standardowy pakiet.

Swoją drogą ciekawe na ile zaniżyli wartość do akcyzy.

Pzdr

Opublikowano

Zenek to burak jakich mało. W dodatku elokwentny jak mój owczarek. Przepraszam mojego Szwajcara.

Niewiem o co ci chodzi ale chyba jajka ci zaszkodziły.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w tej pierwszej wydech krzywo wisi.

a druga powinna być w nowym temacie żeby ktoś inny miał łatwiej znaleźć.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały