Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pewien problem wszystko w samochodzie mi działa prócz jednej kwestii nie działą bluetooh nie wyszukuje telefonu nikt na forum mi nie poradził wiec postanowiłem wymienić cały moduł pewien gość mi powiedział że jak wymienię dokładnie na ten sam moduł z tymi samymi numerami nie będzie trzeba nic programować no ale oczywiście takiego nie ma na allegro wiec moje pytanie jak to jest jeśli kupi inny moduł będą cyrki i programowanie ? czy podejdzie bez problemu bez większego kłopotu bo nie ukrywam jak mam programować jeździć gdzieś to to nie ma sensu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chcesz by działały wszystkie funkcje to nawet jeśli ma ten sam numer katalogowy niestety trzeba kodować, bo musi mieć wpisany twoj nr VIN. Niestety nie da się tego zrobić INPĄ. Co do innego typu modułu to też się da, ale wtedy dodatkowo może być problem z wtyczką i wtedy kodowanie obowiązkowe.
Opublikowano
OK dzięki konkret odpowiedź w takim razie jest to daremna robotą bo wszytko działa oprócz właśnie bluetooha wiecej kombinacji niż to jest warte.