Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...nie wiem gdzie sie przywitać... :oops: :cry:

Mam na imię Dawid, swojej beemki jeszcze sie nie dorobiłem ale jest bliżej niż dalej. Oczywiście będzie to seria 02, ti lub tii ( wiem, wiem, wiem z czym to sie wiąże) :) Jeśli w złym miejscu sie witam to powiedzcie prosze gdzie to zrobic :)

BMW jest pierwszym autkiem jakie w swym zyciu pamiętam ( a była to "3" rekin, czerwona...)...

Opublikowano
...nie wiem gdzie sie przywitać... :oops: :cry:

Jeśli w złym miejscu sie witam to powiedzcie prosze gdzie to zrobic :)

Jeśli nie masz autka to chyba dobre miejsce. Czy z Twojego nicku można wnioskować, że jesteś entuzjastą Bmw 2002?

Witamy wśród nas!! :)

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

Opublikowano

Dziękuje:):)

Kocham wszsytkie stare beemki, 02tii jak najbardziej, ale bardzo cenię przedwojenne :) Ogólnie kocham wszsytkie BMW , ale jak to ejst: jeden bardziej mi się podoba drugi mniej. Bo jak kochać BMW - to ogół :D :D :D

Opublikowano
Mam na imię Dawid, swojej beemki jeszcze sie nie dorobiłem ale jest bliżej niż dalej. Oczywiście będzie to seria 02, ti lub tii ( wiem, wiem, wiem z czym to sie wiąże) :)

Cześć.

Fajnie, że lubisz zerodwójki :D

Jesli masz ochotę to możesz o nich poczytać na stronie:

www.bmw02.pl

aaaa w Twoim mieście jest chyba kilka zerodwójek?

Kilka sztuk ma Witold.... jest chyba też touring?

Opublikowano

Zgadza sie, pan Witek ma kilka sztuk ( do sprzedania) i jest touring, jednak jakos mnie tak nie kręci. Jest też m5 e34 w pięknym stanie, i 2-3 "6"

No i oczywiście 315 sport :D

Opublikowano

również gorąco witam kolegę

:handshake:

sam czuję, że zaczynam chorować na "bmw 2002", ale jak narazie za dużo wydatków innych niz motoryzacja.. :mad2:

hm..jednego nie rozumiem ?

A twoją strone.....byłeś pierwszy sraniu..Razz Razz

nie mów, ze brakuje w tym zdaniu "w" ? :twisted2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg