Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dużo to roboty, jaki jest koszt i czy ktoś moze polecić w gdańsku jakiegoś dobrego mechanika co zrobi to porządnie?

mam już jeden namiar na serwis w brzeźnie, Rutkowski Serwice na ul Gdanskiej

ktoś moze potwierdzić ze dobrze robią?

Czarna Eta (SOLD)................Granatowy Mieczysław (LIVE!).......................Czarna Szmata

http://www.gimnastycy.pl/avatar.jpg

Opublikowano

ok, dzieki, glowne pytanie jednak bylo o cene takiego zabiegu i jaki jest zakres prac, czy wiaze sie to z wytarganiem silnika itd..

w tym miesiacu robilem juz zawieche z przodu wiec z kasa troche cienko, podjechac tez nie mam za bardzo jak do warsztatu, bo pracuje do pozna wiec nawet ciezko mi tam podpytac.

a chcialbym wiedziec ile jeszcze takie cos ze mnie wycisnie pln-ów

btw. to moj pierwszy od prawie 5 lat jezdzenia ta etka problem z silnikiem wiec totalnie sie nie orientuje

Czarna Eta (SOLD)................Granatowy Mieczysław (LIVE!).......................Czarna Szmata

http://www.gimnastycy.pl/avatar.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przy wymianie uszczelniaczy walu zwroc uwage na panewki glowne, 90% przyczyn wyciekow sa luzy na wale ktory lekko zaczyna "chodzic" i nowe uszczelniacze niewiele pomoga...

t.(alexjej)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przy wymianie uszczelniaczy walu zwroc uwage na panewki glowne, 90% przyczyn wyciekow sa luzy na wale ktory lekko zaczyna "chodzic" i nowe uszczelniacze niewiele pomoga...

t.(alexjej)

A coś więcej można prosić na temat, czyli koszt wymiany samych uszczelniaczy, ewentualnie panewek głównych, co jeszcze trzeba, ile trwa?

Kai