Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a widzisz :D ja się wpakowałem w używkę i straciłem 200zl ;p jak bym od razu kupił nissensa byłbym 100 do przodu ;p człowiek uczy się cale życie ;p drugi raz nie popełnię tego błędu ;p

jeśli można , niech ktoś spojrzy na moje zdjęcie mojej chłodziarki i powie czy to własnie tez jest to łączenie radiatora;p jestem jeszcze troszkę laikiem , ale ciekawskim

Opublikowano

Zdjęcia tragiczna ostrość. Ale chłodnica do wymiany.

Chyba że jesteś na tyle odważny by sypać/lać tego badziewia do chłodnicy co uszczelnia.

Ja jestem na nie takim drutowaniem.

Opublikowano
wszystko powinno być tak jak nam fabryka dala ;] chyba ze kogoś nie stać , w takim przypadku tez należy okazać zrozumienie pewnym sposobom
Opublikowano
tak tak ;p dwa dni temu , musicie wybaczyć ale zapomniałem się pochwalić , znaczy się chciałem się upewnić czy wszystko będzie grało;] po wymianie chłodnicy i węży które tez postanowiłem kopic nowe , wszystko ustało i śmiga się aż milo ;]
Opublikowano
. A tak poza tym - gratuluje Ci pewności ze to cała chłodnica jest problemem ale ja wiem teraz nie ma już mechaników tylko wymieniacze bo myślenie boli. Ale kto bogatemu..
:cool2: