Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jestem użytkownikiem auta BMW E91 LCI. Ostatnio zauważyłem, iż pod lewą lampą mam szczelinę, tak jakby lampa była źle spasowana. Wcześniej tego nie było i zastanawiam się czy zderzak mógł spaść z jakiego mocowania ? Zaznaczam, że i zderzak i lampa są sztywne ??? Prosżę o sugestie.

http://www.resizer.pl/10236.html

Opublikowano
To jakieś sugestie co może być nie tak, tak jak napisałem, wcześniej tego nie miałem, dopiero w tym tygodniu zauważyłem tą szczelinę ???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W e92 jest to samo. Widzialem na kilku autach
Opublikowano
I też tylko pod jedną lampą, bo z drugiej strony u mnie jest "cacy", może delikatnie odstaje zderzak ???
Opublikowano
Hm.. Ja też mam e90 LCI u mnie ta sytuacja wystapila z tylu. Jak go kupowałem na 100% było idealnie, a teraz z jednej strony jakby zderzak sie opuscil i jest wieksza szczelina zderzak - lampa. Probowalem go podniesc na sile to wszystko sztywno jest i nie wiem o co chodzi... Moze zrobie dzisiaj foty i wrzuce...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak - tylko pod jedna - lewa lampa
Opublikowano
Wczoraj oglądałem dwie E91 i jedna taką szczelinę również miała, natomiast druga nie ???