Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bawil sie ktos w podlaczenie skrzyni basowej w tej beemce?

Mam seryjne radio I dwa sufbufery pod siedzeniami przednimi. Da sie do Tego podlaczyc wzmacniacz?

Widzialem ladna skrzynie 2200W I sie zastanawiam jak to razem spiac

Opublikowano
Jeśli masz podstawowe audio to sama wymiana subów na te z Logic7 powinna już poprawić jakość dźwięku, możesz też pomyśleć nad zestawem Alpine Retrofit.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Czekam ze zniecierpliwieniem na wasze opinie po odsłuchu. Sa mialem 'stereo' w E60LCI, potem TopHiFi (Logic7) w E90, a potem zmienilem głośniki w tym TopHiFi na dedykowane do BMW Audiosystem 200. Dzieki zmianie zdecydowanie poprawila sie mieekosc wysokich tonow i znacznie lepiej slychac wokale. Bass przy tej zmianie sie praktycznie nie zmienil, a nawet wydaje mi sie, ze stracil troche uderzenia. Wszystko to dziala na standardowym wzmacniaczu z TopHiFi bez żadnych modyfikacji. Nie robiłbym tej zmiany (za maly efekt na ponad 1500zl) z TopHiFi na Audiosystem, gdybym nie mial juz wczesniej glosnikow, ktore kupilem do E60.

Teraz przede mna zmiana audio w E81 gdzie mam Stereo i CiC, dlatego Wasze porownanie bedzie bardzo ciekawe, choc wydaje mi sie, ze wynik porownania moze byc tylko jeden ;)

Opublikowano
może piątek w przyszłym tygodniu lub sobota? to się ustawimy gdzieś chorzów/katowice/gliwice

W piątek jadę na tor do Kielc ]:-> chociaż może mi się uda wrócić o jakiejś normalnej godzinie :) jakoś na 20 bym dał radę :P

Opublikowano

Kurcze ja tez jade jutro w stronę Kielc ale wrócę dopiero w przyszłym tygodniu. Moze tak koniec przyszłego tygodnia?? Taki mały silesia spot :)

Marcin a my to sie chyba znamy z czasów UTG ;)) nie wiem czy pamiętasz moje złote R19 i Manioli e36 ;))

Pomyślcie . Fajnie bedzie sie spotkac i posłuchać ;))

Opublikowano
Kurcze ja tez jade jutro w stronę Kielc ale wrócę dopiero w przyszłym tygodniu. Moze tak koniec przyszłego tygodnia?? Taki mały silesia spot :)

Marcin a my to sie chyba znamy z czasów UTG ;)) nie wiem czy pamiętasz moje złote R19 i Manioli e36 ;))

Pomyślcie . Fajnie bedzie sie spotkac i posłuchać ;))

LOL proszę jaki ten świat mały :)) czasy były zajebiste wtedy :) szkoda że się posypało ale i tak z dużą grupą ludzi mam kontakt bardzo dobry :)

Panowie ja dziś jednak nie pojechałem do Kielc ale o 20 wyjeżdżam w stronę poznania :/ proponuję żebyśmy się już zgadali na PW co do terminu spota :D jak dla mnie to też może być Chorzów, Katowice, Siemianowice, Bytom itp :P

Opublikowano

Słuchajcie audio maniacy ; jutro czyli Pt około 17.30 pod Kauflandem w Swietochlowicach (obok Shella) organizujemy małego spota ,żeby porównać rożne konfiguracje audio .

Kto ma blisko i chwile wolnego niech wpada ;))

Tomek

Opublikowano

Witam!

Panowie jak możecie, to podzielcie się spostrzeżeniami jak grają poszczególne systemy audio?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odgrzewam starego kotleta

Spóźniłem się trochę, ale gdyby był jeszcze organizowany jakiś spot na Śląsku, to chętnie wpadnę popatrzeć, posłuchać, poszukać inspiracji :)